HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2014.09.20. 20:11 Mr. Waszabi

Az ész megáll...

Fantasztikus élmény látni, hogy köröttem hogy árulják el saját anyjukat 50 fillérért az emberek. Hittek ezt-azt, nagy arccal hirdették igazságaikat, amíg nem látszott kockázata, mindegynek látszott, aztán, amikor a valóság árnyéka rávetül ténykedéseikre, akkor menekülnek, hazudnak, mint a patkányok.

Fantasztikus élmény, mert sosem gondoltam, hogy országomban ilyet látni fogok - ám egyáltalán nem lenyűgöző, csupán szánalmas, szégyellni való.

25 évvel az orosz iga alól kiszabadulva úgy éltetik a legújabbkori orosz rezsimet, mintha felszabadítóink lennének, jövőnk demokráciájának letéteményesei. Holott azóta is csak az oligarchizmus, a korrupció és az autokrácia megtestesítői, negatív rekorderei, legfeljebb. A gulagok változatlanul ugyanúgy működnek, az elhurcolások, koncepciós perek szintén, mint 1937-ben. Nincs változás, csupán a mennyiségben - de a módszer ugyanaz. A sok magyar majom meg most ugrál örömében, hogy lám, orosz testvéreink stb., stb. Hülyének lenni alapvető emberi jog, egészen addig, amíg megtartja magának az ember. Onnantól, hogy ezt reklámozni kezdni honfitársainak, nos, onnantól közügy. Az emberek hülyítése nem magánügy - az nemzetbiztonsági kérdés. 

Lécci, a magyar gúnyát vegyétek le legalább, hogy ne ismerjen rátok ország-világ, ne szégyenüljünk meg miattatok mi, igazi magyarok. Mi, akik sosem magyarkodtak szavaikban, öltözékükben sem sosem. Mi, akik, nem szidták a ruszkikat akkor sem, amikor itt voltak, nem is szerettük őket, de az amcsikat sem gyűlöltük, akikről Kádárnak naponta azt kellett hazudnia még 1987-ben is, hogy rothadnak, viszont mi sosem hittük el. Ő sem, csak nem mondhatott mást. Viszont dolgoztunk a munka frontján akkor is, meg azóta is, mert tudtuk, hogy a megélhetés nem politikából születik, nem nagy mondásokból, pláne nem hazug állításokból, ideológiákból, hanem bizony munkából. Ami akkor is, meg azóta is ugyanaz - ha nem csinálod meg, akkor nem lesz siker, ha megcsinálod, akkor lehet az. Legszívesebben azokat utalnám be Recskre, akik neki álltak hazudozni mostanság - különösképpen a politikusokat, akik sosem dolgoztak, de azért meg akarják mondani a dolgozó többségnek, hogy mi a munka. Próbálják ki, akár Recsken. Nem fog fájni, csak kicsit más lesz, szokatlan, ahhoz képest, amit ők megszoktak. Szeretném látni elsőként Orbán Viktort és Semjén Zsoltot, mint a két kormánypárt vezetőit, így illik ugye. Mert jó parancsnok nem azt kiáltja, hogy előre, hanem hogy utánam. Tessék, lehet gyakorolni példamutatással. Nem kell aggódni a PR-kudarc miatt, a magyarok közül sokaknak nem menne elsőre patentul a fizikai munka. Nekik inkább a csapatmunka lesz a nehéz, azt nem szokták. 

Hülyének lenni alapvető emberi jog, de magánügy. Egészen addig, amíg nem károsítja a köz érdekeit, vagy nem zavarja a köz nyugalmát. Kérem kedves újsütetű, zsinóros-mentés oroszbarát honfitársaimat, hogy szíveskedjenek próbát tenni új hazájukban, mielőtt minket is az ottani körülményekre ítélnének holmi elvadult képzelgéseik - vagy inkább csak hazugságaik - okán. Aztán, ha visszajöttek és beszámoltak, akkor majd együtt döntsük el egy népszavazás keretében, hogy akarunk-e újra Oroszország csatlósa, szolgája lenni. Szerintem össze fog menni az arcuk, kussolni fognak hazatértük után, mint disznószar a fűben.

Legyen már gerinced b+, amit mondasz, azt tedd is. Ha leveted a magyar gúnyát magadról, nincs kifogásom, azt mondasz saját nevedben, amit csak akarsz. De ha felveszed, akkor ne csodálkozz, ha beszólok, hogy ne hozz rám szégyent. Nem tehetsz semmi e kérés ellen, mivel én is magyar vagyok és dolgos, adófizető, tehát az én nevemmel is visszaélsz, ha elárulod országomat.  

Amit meg nem tennél, azt ne hangoztasd. Mert a valódi magyar ilyen - amit mond, azt teszi is, és nem mond olyat, amit nem tenne. Mert az csak hazugság volna, nem egyéb. Pont az, amit te most teszel, sunyin, mások háta mögött lopózkodva. Nem szép dolog - nem méltó ez magyarhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: orbán hazaáruló oroszbarát putyinisták


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr406715247

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása