HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Mr. Waszabi: @emzperx: ha kíváncsi vagy nézz utána magad, légyszi. A tőke hordozhatóságának garanciái csak 199... (2018.06.26. 08:44) Magyarország lassan bezárul - avagy miért kell ide multi-kulti?
  • Mr. Waszabi: @pobeda: hát én sem gondolami nem gondoltam volna, még pár éve, hogy egyszer majd az lesz előny, h... (2018.05.21. 08:36) Fahrenheit 451
  • Mr. Waszabi: @ami szabad: minden értelmes ember átláthatja könnyedén, hogy az állami nyugdíj rendszer mindig is... (2018.05.01. 04:41) Nyugdíjpara
  • Mr. Waszabi: @Pandamedwe: beszéljünk a csajokról? Hát inkább nem. Nekem van csajom, szuperlativusz. Írtam is ho... (2018.04.19. 20:56) Gondok vannak a gondolkodással
  • paveway: Így kell elégetni a semmire több 10 milliárd Ft közpénzt. Rettegésben kell tartani a tábort bármi ... (2018.01.19. 09:30) A Tarsoly-kormány lemondhat

Linkblog

2011.02.09. 20:07 Mr. Waszabi

Röhögnöm kell - tényleg ilyen idióta országban élünk?

Csoda-e, hogy hülyének néznek bennünket a külföldiek? Nyakig ülünk a szarban, nem működik sem a gazdaság, sem az államgépezet hatékonyan, mindeközben minden szemfényvesztő koncra ráugrunk? Mik vagyunk, kutyák? Hát aki talpnyaló ebként somfordál az asztal körül, meg is érdemli. Nem csak az a talpnyalás, ha effektíve lehajolsz valaki cíipőjéhez kilógó nyelvvel. Ha táncba akar vinni, aki hülyét csinál belőled, és hagyod, akkor is megalázod magad.

Nem csak a párbeszéd kommunikáció. Üzenet az is, amikor valaki stratégia mentén folytatott kommunikációba von be, s egyértelműen látszik, hogy a te bőrödre vadászik, hogy szorongat téged. Ebben a helyzetben csak az idióták játszák el, hogy ugyan, semmi baj nincsen, nem harap az oroszlán, csak morog. Aha, biztos így szokott lenni. Mi a tököt kell egyezkedni, rimánkodni a médiatörvény módosításán? Nem egyértelmű, hogy normális, egyenes hátú nép nem tűr ilyet? Mikor ébredtek már magyarok, a jó Isten áldjon meg Benneteket ? A zsinóros mente, a darutoll és hangzatos szavak nem pótolja a gerincet, szakorvos is megmondhatja.

Az egészet ki kell dobni. Ismerje el a kormány a vereségét és készítsen újat, társadalmi konszenzussal. Mivel, hogy épp csak ez maradt ki belőle. Csak a demokratikusság, semmi más. Vagy már diktatúrában élünk, kedves Viktor? Csak ezt elfelejtette a kormányszóvivő úr bejelenteni? Nem volt neki felírva esetleg a fontos teendők listájára?

Nem tűnt fel senkinek, hogy a nagyhatalmú kormányunk csak idehaza nagyfiú ? Az se, hogy kamaszok makacs, indulatos hevületével fejjel megy a falnak aztán meg duzzogva panaszkodik és hazudozik itthon? Ha már valaki legénykedik, legalább tartása legyen, bassza meg. Ha megmondta a frankót Brüsszelnek, akkor ne csak ott hajlongjon hülyeségétől égve, hanem idehaza is adja alább. Magyarra fordítom: ha elbasztad, túllőttél a célon, légyszi, kérj bocsánatot. Merthogy népakaratból vagy hatalmi pozícióban, vazze, nem a játszótéren homokozol. Ebben az országban dicsőséget még nem kapott erőből politizáló zsarnok - a mostani sem fog, akármennyire is vágyik rá. Mondják, aki legény este, legyen az reggel is. Csak férfiasan, ahogy kell, az való felnőtt férfiakhoz, nem ez a "ki ha én nem" pofázás, közben meg a kétszínű viselkedés. Nem az a baj, ha valaki hülye, hanem ha nem képes belátni, mégha xedszer is ég be, csak arcoskodik a gyengék előtt, miközben hajbókol az erősek jelenlétében. Nem példakép, lúzer.

Egy Republic szöveg jut eszembe erről: "A szinpadon három majom/hülyének néznek, én azt gondolom". Velős, pont rá illik.

Szólj hozzá!

Címkék: politika humbug médiatörvény önbecsapás


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr652649999

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.