HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Mia and me: @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara
  • Mia and me: Huha. Ha ezt előbb olvasom... Egyik nagyapámnak volt ilyen stílusa, hogy így elmesélte melegséges... (2019.03.07. 15:09) Hatalmas kis hazugságok
  • Mr. Waszabi: @emzperx: ha kíváncsi vagy nézz utána magad, légyszi. A tőke hordozhatóságának garanciái csak 199... (2018.06.26. 08:44) Magyarország lassan bezárul - avagy miért kell ide multi-kulti?
  • Mr. Waszabi: @pobeda: hát én sem gondolami nem gondoltam volna, még pár éve, hogy egyszer majd az lesz előny, h... (2018.05.21. 08:36) Fahrenheit 451
  • Mr. Waszabi: @Pandamedwe: beszéljünk a csajokról? Hát inkább nem. Nekem van csajom, szuperlativusz. Írtam is ho... (2018.04.19. 20:56) Gondok vannak a gondolkodással

Linkblog

2018.11.20. 19:08 Mr. Waszabi

A hazaárulók

Nem emlékszem melyik nemzeti inzultációban hatalmaztam fel Orbanescu elvtársat, vagy CR2 Pétert arra, hogy áthágva a saját maguk által, tőlem szintén jóvá nem hagyott bevándorlási törvényt megszegjék. Csilliárdokat költöttek a mingráncs-kampányra, erre ide lopnak fű alatt egy körözött köztörvényes bűnözőt. Miközben engem álságosam interjűvolnak álságos hamis kérdésekben, levélügyileg.

A törvény az törvény, és be kell tartania mindenkinek. Ezt a miniszter elnök mondta, tehát gondolom, a mindenkibe saját magát is beleértette. Meg a komplett FIDESZ-t is. Legalábbis remélem.

De ha nem - és a jelek szerint minden hazudozási lehetőséget megragadnak arra, hogy a magyar állam részvételét letagadják a Gruevszki ügyben -, nos, ők akkor is büntethetők lesznek itt még pár évig, amíg el nem évül az eset. 

Borzasztóan pofátlannak érzem a Orbanescu elvtárs önkényét. Sokan mondtuk, hogy talán azért nem kéne a magyar demokráciát felszámolni az ő maga felé hajló keze miatt, mert nem biztos, hogy felénk, választók felé fog hajlani mindenkor. És tessék, itt az x-edik példa, amikor már nyíltan áthágja  kormánya Magyarország érvényes törvényeit. Nincs itt mit magyarázkodni - egyszerűen nem érvényesek azok a jogi hivatkozások, amikkel az egész állam apparátus menteni igyekszik Gruevszki ide menekítését. Menekült ügyi szempontból ugyanis mind e mai napig rendkivüli helyzet van itt érvénybegatn, amelyet maga a magyar kormány hosszabbítgat ilyen-olyan ürügyekkel. És ebben a helyzetben bizony Gruevszkinek is a tranzit zónában kellett volna landolnia, napi két párizsis szendvicsen és hóban dideregve.  

A másik probléma itt az, hogy Orbán egyre inkább lebontja itt a demokráciát. Ő is 50-es éveiben jár, és értem én a kapuzárási pánikot, de inkább tartson szeretőt Anikó rovására, minthogy egy egész nemzet jövőjét bassza el emiatt. Tetszenek érteni, remélem. Én sem baszok ki az egész családdal amiatt, hogy nem teljesült minden gyerekkori álmom. Picit gondolkozzon már el Bástya elvtárs saját magán. hogy itt mnem kéne már erőltetnie. Mert ezt, amit most megpróbál,  nos nem kéne. Ne szégyenítse már meg ennyire a nemzet testét. Már bukott egyett az azeri baltás gyilkos kiadatásával - felmentésével - és azt sem felejtették el itt sokan. Erkölcsileg kifogásolható ténykedés volt. Mínusz ippon, ha úgy tetszik. De ez a Gruevszki ügy nagyjából úgy néz ki kívül állók szemében, minthogy a miniszterelnök törvényen felülinek érzi magát. Hát értem én, hogy érzi magát Hitler másolata, na de azért mégis, kapja már össze magát itt a 21. századi Európában. Ennyire nem csúszhat szét senki, hogy elhiszi, hogy majd ő lesz itt a fő király. Egyelőre én kérek elnézést helyette is, meg a strómanjai helyett is. CR2 és Gulyás gyakorlatilag robotjai neki, akiket senki nem vesz komolyan. Sőt, a legtöbb ember szégyelli az ő megnyilatkozásaikat. Én meg nem értem, miért nem fér bele, hogy Orbanescu elvtárs felvállalja saját döntéseit. Illene már. S nem pedig függöny mögött bujkálni. Ismerem a jogászokat, és én nagyon sok éve szégyellni kényszerülök az ő viselkedése miatt. Lehetne, hogy egyszer végre felvállalja saját valódi szerepét a magyar politika alakításában? Az nem annyira megtisztelő érzés, hogy állandóan másokkal mondatja el saját hazugságait. Kösz a tiszteletet, Orbán.

 

Szólj hozzá!

Címkék: orbán hazugság törvénysértés gruevszki


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6114383732

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.