HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Mia and me: @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara
  • Mia and me: Huha. Ha ezt előbb olvasom... Egyik nagyapámnak volt ilyen stílusa, hogy így elmesélte melegséges... (2019.03.07. 15:09) Hatalmas kis hazugságok
  • Mr. Waszabi: @emzperx: ha kíváncsi vagy nézz utána magad, légyszi. A tőke hordozhatóságának garanciái csak 199... (2018.06.26. 08:44) Magyarország lassan bezárul - avagy miért kell ide multi-kulti?
  • Mr. Waszabi: @pobeda: hát én sem gondolami nem gondoltam volna, még pár éve, hogy egyszer majd az lesz előny, h... (2018.05.21. 08:36) Fahrenheit 451
  • Mr. Waszabi: @Pandamedwe: beszéljünk a csajokról? Hát inkább nem. Nekem van csajom, szuperlativusz. Írtam is ho... (2018.04.19. 20:56) Gondok vannak a gondolkodással

Linkblog

2018.12.02. 07:42 Mr. Waszabi

A női orgazmus rejtelmei

Szinte naponta vagyok kénytelen a témában különböző cikkeket olvasni arról, hogy mi a tuti.

Pedig ezt minden normális, intelligens férfi tudja. A Nő másféle szerzet, másképp is működik, mint a férfi. És a férfi akkor jó partner, ha ismeri, hogyan is működik a nő.

Nos, be kell valljam, még magam sem ismerem igazán, még ennyi tapasztalattal a hátam megett. Csak sejtéseim vannak. És csodálozom, amikor tapasztalom a valóságot. A Nő valóságát. Egy másik inerciarendszerben élnek. Illatok, benyomások, színek, izlés világában. Ösztönösen, akárcsak a férfiak egy másikban.

A nő másféle szerzet, mint a férfi. Sosem értettem, mi értelme van a különböző termékeket színes papír standokon kipakolni a szupermarketekben - én úgy mentem el simán mellettük, hogy mégcsak meg sem álltam, nem keltette fel bennem a latolgatás lehetőségét sem - azonnal átláttam a vásárlóra vadászás szándékát. De ez a férfi szemlélete.

De egy nő más. Őt a színek, az illatok vezérlik. Szexben is. Plusz az érintés, ami a férfival közös pont lehet. Nekem az intelligens barátnőm magyarázta el, miért is fogják meg őt az ilyen üzletekben kihelyezett színes-szagos papír standok. És akkor megértettem ezek létjogosultságát.

És amikor eljut a magamfajta erre a felismerésre, akkor is tehetetlen, mert nem tud kielégítő alternatívát adni a nő számára. Ha a nő élvezi veled a szexet, akkor jó vagy az ágyban, ha meg nem élvezi, akkor szar vagy. És azért minden nőnél elsődleges szempont, hogy a pasija kielégítse vágyait.

Nem akarnék a részletekbe merülni most - felesleges is volna. A szex - ami a férfiaknak fontos elsődlegesen - nos, abban éreznie kell a férfinak, hogy mit kell nyújtania a nőjének. Ezt érezni kell. Nem elég, ha jól tudsz kalapálni. Eddigi tapasztalatom szerint a jó szexhez nem kell síkosító. Vagy ki tudod váltani a Nőből azt, hogy feneketlenül kívánjon,vagy nem tudod elérni.

Pedig nem bonyolult. Vannak ösztönös érzéseid, mit s hogyan kéne vele tenni, és vagy úgy teszel, ezekre hallgatsz, vagy a saját elképzeléseidet követed, és akkor esetleg nem érsz sikerhez.

Minden nő más és más. De a férfinak kell a lelkéből is áldoznia ahhoz, hogy boldoggá tudjon tenni egy nőt. Egyet mondtam, mert egyszerre csak egyet tehet boldoggá egy férfi. Ez így működik. Arról nem tudok nyilatkozni, amikor a nő csak egy faszt akar magában tudni, a férfi meg csak dugni akar, mert ezt a műfajt sosem műveltem.

Ez egy másik, alacsonyabb szintje a férfi-nő kapcsolatnak. Nem tévedek, ugyanis aki csak dugásra gyúr, annak az egyszeri élmény. Van egy csomomó élményünk, amelyeket fejben-lélekben fel tudunk idézni utóbb, azaz újra átélni teljességgel, de a szex az nem ilyen. Nem véletlenül nem ilyen. Mintha valami homály lenne borítva e tekintetben az emberre. Vagy inkább szerencse. Mert azért törekszünk újra és újra erre az élményre, mert nem tudjuk emélkezetből pótolni, felidézni az élményt fejben, azaz nem tudjuk pótolni emlékezetből. Nagyon jól ki van ez találva, asszem :)

Sok mindent megéltem eddigi életemben, de minden életélményem közül a szex az egyetlen, amit nem lehet képzeletben pótolni. Hanem vagy csinálja az ember, vagy nem. És vagy kielégül igazán, elnyugtatóan, vagy nem.

Nos , fura lehet, hogy ilyeneket mondok, ám színültig igaz. Ha nem a számodra megfelelő emberrel dugsz, sosem elégülsz ki. Fontos a jó választás, fontos, hogy azzal az emberrel szexelj, akivel kielégítő az. Ha nem az, akkor mihamarabb szabadulj a kötelékből, és keresd meg a hozzád való párt, akivel kielégítő tud lenni. Azért, mert akár 20-30 év párkapcsolat után végül emiatt fogod őt elhagyni, leváltani.

Elpazarolt évtizedek, ezt eredményezi, ha nem jött rá erre kellő időben.

Szólj hozzá!

Címkék: szex orgazmus szerelem szeretet házasság kielégülés partnerség


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr8514409940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.