Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2019.06.25. 18:32 Mr. Waszabi

A női orgazmus

Számtalan balfasz újságírói vagy az internetes érdeklődőkön éldegélő influencer idétlen véleményét lehet olvasni a neten erről.

Miért mondom ezt most? Mert már idegesít a sok balfasz mellényúlás e témában. Ha kell, hozom a barátnőmet tanúként - a párválasztáson múlik minden. Azt ne várd, hogy egy társkereső, vagy akár a tindertojás elhozza a meglepit. Mindegy, hogy újsághirdetés, vagy internet inline ismerkedsz. Ami nem tudsz lenni, az semmilyen platformon nem tudsz lenni. Ami nem tudz lenni digitálisan, azaz nem tudod eladni magad, azt élőben sem fogod eladni tudni. Ez a lényeg. Ha nem  tudsz egy másik embert szeretni annyira, hogy önzetlenül  a csúcsra - akkor élőben sem leszel jobb ember. Nem tudom , melyik mondatnál esik le számodra, hogy ha nem tudod eléggé szeretni kiszemelt partnered, akkor tök mindegy t milyen platformon szemelted ki - nem fog működni. Az én szememben a Tinder=partnerkereső. Az én időmben még társkereseőnek nevezték, de ez gyakorlatilag mindegy.

 

Az emberek ma is megfelelő, azaz mindenben passzoló társakeresnek, a Tinderen is. Nem elég, ha szexuálisan passzol - szerintem pont ez a kevesebb találat. Azért nem, mert az ember nem csak szex, nem csak naturális szex. Hanem kell a lelki passzolás is.

emlRégen nem írtam már, de ez olyan téma, amit meg kellett említenem. Tehát a Tinder nem új találmány, csak akként akarják neked eladni. Az emberi lélek nyűgeit igyekszik mellőzni az alkalmazás, azonban a benne regisztrált emberek meg nem. Innen kezdődik a tánc.

A szex legalább annyira szól az ember lelki világáról, mint a fizikai  kontaktusról. Nagyon nehéz megtalálni a megfelelő partnert. És ezen nem segít a technikai turbósítás. Sőt, rontja az esélyeket. Ezt hidd el nekem. Egy Randivonal, vagy hasonló építmény semmivel nem volt rosszabb a Tindernél. Csak pár amerikai ifjonc azt hitte, feltalálták a spanyolvisaszt. Hát nem sikerült nekik. Csak azt hitték. De azért ne dőljünk már be pár kamasznak, akiknek fingjuk nincs az egészről, amondó vagyok. .

Férfi és nő között az a jó, ha minden működik. Mind erre vágyunk. Kell a lélek és a kémia együttes rezgése. Kell? Kell hát. Anélkül nincs tökéletes összhang. Elég tehát a szex önző követelődzése? Nem hát. Sőt, pont ez az ami a Tindert eltávolítja az emberektől , vagy fordítva. Rossz ötlet volt eleve.

Mi kell az embea Tinderből szexpartner kersőből társkereső. Mert azzá lett. Az emberek sokkal intelligensebbek annál, mint amam it az alkalmazás feltételez róluk - ki tudja milyen paraméterezési igény, vagy fejlesztői ismeretek mentén - mindenesetre kevés volt a sikerhez. Én így látom. A fiam ma pontosan olyan igényes  ott, mint én voltam évtizede a társkereső oldalakon. Nem is sokkal kevesebb információ cserél gazdát.

Te el tudnád dönteni egy ismeretlen emberről pusztán fénykép alapján, hogy szexelnél-e vele? Én ma sem. Sőt, biztos vagyok benne, hogy ez kevés ehhez. Érzések, kelljenek áramoljanak két ember között a jó szexhez. Kell valami kölcsönösnek kialakulnia. Különben az ember csak kurva lesz. Eladja magát egy szabályrendszer szerint,  amihez igazából semmi köze nincsen.

Szólj hozzá!

Címkék: szex társkereső csalódás rábaszás hiúság fiaskó tinder


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr6814911756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása