Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2011.05.22. 08:52 Mr. Waszabi

A jó szex

A szex a legcsodálatosabb dolog, ami egy férfi és egy nő között történhet.
Különféle szinteken élhető meg, s csodálatosságának mértéke ettől függ.
Most a szimpla dugás, a felszínes izgalom szintjét nem részletezem, ezt mindannyian ismerjük.
A szeretkezésről írok itt, két ember együtt hullámzásáról az érzések, a vonzalom, a szenvedély és az egyesülés vágyának kavargó tengerén lebegő szörfdeszkáról, amiről 10 méteres hullámok közt sem esik le egyikük sem.

Minden részednek, tehát szellemednek, lelkednek és testednek egyforma mértékben van rá igénye és szerepe benne. Ha valamelyik kimarad belőle, már nem lesz teljes.
A szeretkezés során felváltva, inkább hullámozva váltakozik egyes részeid aktivitása, dominanciája, akár pillanatról pillanatra. Ha hagyod ezt a természetes hullámzást eluralkodni, csodálatos élményben lehet részed és partnerednek is.
Agyadnak a szex során csak jelfeldolgozó szerepe van, ezért a gondolkodást kéretik mellőzni közben.
Már csak azért is, mert csupán a gátlások aktivizálódhatnak onnan, ami kizökkent, kudarcossá teheti az együttlétet.
Érezz, engedd, hogy amire inspirációd, vágyad van, az vezérelje cselekdeteidet is. A gondolkodással szabályozott szexszel csak veszíthetsz, mivel eltereli figyelmedet.
A tantrikusok ismernek ebből valamit, azonban ők túlzottan a szellemi rezgésre teszik a hangsúlyt, pedig ez "közönséges" együttlétben is meg valósul maradéktalanul. Csak engedni kell megvalósulni, nem gátolni az agynak ismeretlen reakcióinkat.

Nincs vagy nem is volt soha orgazmusod ? Rá kell segíteni, egyedül kell "befejezni" ?
Képzeld el, ha 39 és feles lábadra mindig 39-es cipőt húztál, mert a 40-es túl nagy volt. 2 rossz közül a kisebbiket kellett választanod. A megoldás az lett volna, ha áldozol egy kevéssé szép, ám méretre csináltatott cipőre, rengeteg szenvedéstől kímélhetted volna meg magad. Nem adtad meg testednek, ami járt volna neki. Nos, a szexuális megalkuvásban vagy a szellemednek, vagy a lelkednek, vagy testednek, esetleg egyiknek sem adod meg, amire szüksége lenne. A harmóniához meg mindegyik kellene.Ha agyból szeretkezel, akkor bizonyos, hogy így van. 

Nincs frigid vagy orgazmus képtelen nő vagy impotens férfi, legalábbis sokkal kevesebb van, mint amennyien kudarcot élnek meg. Gátlások működnek, s mind az agyban. Lehetnek kellemetlen élmények miatt,félrenevelés, rossz szerepminta, s még sokminden, most ebbe nem megyek bele, írtam róla korábban. 
Ha nem kívánod partnered, ne kínozd őt, hogy lelkiismeretfurdalni hagyod, vagy kétségek közt őrlődni. Érezni fogja és rá fog jönni, hogy veled van a baj igazából. Ha kimondod, megbeszéled vele idejében, még az is lehet, hogy megjavul a dolog, elkezded kívánni. Ha túl soká halogatod, elkezdesz szerepet játszani, nos, eljátszod a bizalmát és végleg eltörhetsz valamit, ami javítható lett volna idejében. Furán működik ám az ember belseje:-)
Nos, az emberek nem egyformák, így a szexuális igényüket sem préselhetik könyvekből, újságokból olvasott konfekció méretekbe, technikákba - nem fog működni, nem fogja meghozni a vágyott beteljesülést. A szexben ez mondjuk sokkal érzékenyebben jön ki, mert pont a boldogság, a vágy beteljesülése lenne a lényege valamennyi részed számára. Gondolj csak arra, mennyire zavaró egy szimfónia hallgatása közben egy-egy hamis hang, azonnal észrevesszük. Hát a szeretkezés is egy szimfónia, érzésből kell játszani, nem technikából. Ja, és még a gyermeked is e csodálatos folyamat során foganhat meg, ez a nonpluszultra. 
Jól ki van találva, ugye ?

12 komment

Címkék: szex szerelem élmény szeretkezés


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr422922853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.06.09. 11:27:47

Szerintem a szerelem szex nélkül is lehet csodás, nem feltétlenül a szex a legjobb, ami férfi és nő között történhet. Órákig tartó, mély lelki beszélgetés a szerelmesemmel felérhet egy aktussal. És azzal sem értek egyet, hogy ne gondolkozzam szex közben, mert egyrészt ha gondolkodom, akkor vannak ötleteim, hogyan okozzak örömet még a másiknak, másrészt számtanpéldákat megoldva behatolás közben (vagy pl rózsafűzért imádkozva) rendkívül jól kitolható a férfi orgazmusa, és ez sokszor hasznos.
Bocsi a nyíltságért, de végül is sok zoltán futkoz a világban, így leírom: én rendszeresen kielégítem a partnerem, aztán segítek magamon. Nem mindig, de általában. És tudod mit, Waszabi? Nekem ez jó így. Nem érzem, hogy valami kimaradt volna. Nem kell olyan nagy ügyet csinálni a szexből, simán lehet szublimálni az erejét, és az is boldoggá tehet. Alkotni, sportolni, böjtölni - és ez a belső erő szépen átalakul. Oldott szabadság, könnyű lebegés a lét óceánja felett. És az asszony sem tud büntetni a szex megvonással. Nekem tetszik, igaz én szerzetes akartam lenni régebben. Biztos innen a vonzalom a szublimálás felé. Csodás ez a békés, belső szabadság, tényleg tök jó.

Mr. Waszabi 2011.06.09. 21:45:21

@zoltan1: egy másik bejegyzésnél írtam, hogy nem a meggyőzés a szándékom, csupán a gondolkodtatás, a figyelem ráirányítása valamire, amiről úgy gondolom, hogy hasznos lehet. Írásaim nem ártanak senkinek, de ha használ, építi akárcsak egyetlen ember életét is, már nem írtam hiába. Én így nézem.
Hogy kinek használ, kinek nem ad semmit, az rajta múlik már, nem tudhatom ki olvassa. Általában pozitív visszajelzéseket kapok, ezért írok.

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.06.10. 03:42:17

Kitérsz előlem. Semmi bajom azzal,hogy írsz, és közlöd a nézőpontodat. Az enyém eltér a tiédtől, ezt meg én közlöm veled.

Mr. Waszabi 2011.06.10. 06:30:20

@zoltan1: gondolkodsz valahogyan. Többek közt, axiomának tekinted, hogy köteles vagyok a Te gondolkodásod és elvárásaid szerint cselekedni, pedig nincs ilyen axioma. Én nem várok el semmit Tőled, hisz Te egy másik szuverén ember vagy. Úgy gondolkodsz, ahogy Te akarsz.
Én is pontosan azt teszem, amit akarok, csak ez nem egyezik az elvárásaiddal, szempontrendszereddel.
Miért olyan nehéz ezt elfogadni?

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.06.25. 05:07:28

Érdekes, hogy úgy látod, szerintem neked azt kéne tenned, amit én jónak látok. Vagy tudja a fene, lehet, hogy tényleg ezt várom, de nem minden áron. Tisztelem a szabadságod, bár talán nem értek egyet azzal, ahogy élsz vele. Szerintem ez normális, természetes. Nekem az nem jön be, hogy állítólag te nem vársz tőlem semmit. Ez olyan, mintha neked én mindegy lennék. Ha ezerrel száguldanék a pokol felé, neked az sem számítana, hiszen én szuverén ember vagyok... Egyébként igenis elvárod tőlem, hogy úgy gondolkodjam, mint te, vagyis ne várjak el tőled semmit, mert te egy szuverén ember vagy.

Mr. Waszabi 2011.06.25. 08:34:02

@zoltan1: khm. Az emberek néha ikertesvérekként jönnek a világra. De a külső hasonlóságon túl, általában eltér az érdeklődési körük, igényeik, céljaik, életpályájuk s az ezekben foglalt események. Azaz egyénileg élnek, a saját életüket, sorsukat, mindezért egyénileg felelnek.
Egy másik aspektusuk a más emberek felé való törekvés, erre mondják, hogy az ember közösségi lény. Amikor Istennel szerződik valaki, akkor is egyénként teszi, nem is teheti másként, nincs alternatív lehetősége.
De bármelyik közösségében csak annyi minőség lesz, amennyit az egyének bele tudnak tenni, önmagában üres az.
Én ezt teszem bele a közösbe, hogy szólok, írok az embereket valójában kínzó problémákról. Nem arról, amit ők annak tartanak, hanem amit én látok annak. Elmondom, amit gondolok, más is elmondhatja amit gondol, ha akarja. Hogy ki, miből, mit profitál, az magánügye.
Ha jobban megnézed, a szabadság a legelső,legfontosabb joga minden embernek Isten szemében is. Azért nem avatkozik akaratunk ellenére életünkbe, bár ezt sokan elvárják Tőle. Mert tiszteletben tartja a szabadságunkat. Ha a maga képére teremtett bennünket, akkor ez a legfontosabb szempont kéne legyen az emberek egymáshoz való viszonyulásában is.
Tehát, nem várom el, hogy úgy gondolkodj, mint én, nem is lehetne, hisz Te egy másik ember vagy, egy másik élet. Én is másik vagyok.
Mondok vagy teszek valamit, Neked meg szíved joga igen vagy nem elfogadni, magadévá tenni. Nekem is.
Azt hiszem, ennek a blognak a létezése, a benne foglalt írások nem éppen arról a szándékomról tanúskodnak, hogy mindegy volna számomra a többi ember sorsa. Én így szeretem őket, nekem ez adatott egyik lehetőségként, ezt tudom adni.
Várom ugyan, hogy hátha célt ér, de nem várom el. A különbség a kettő közt, hogy amíg a várás rugalmas, elfogadja az elutasítás lehetőségét is, addig az elvárás merev.

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.06.26. 15:14:04

Jól megfogalmazott gondolatsor, és egyet is értek vele. De mintha azt írtad volna, hogy éán nem ilyen vagyok, nem így viselkedem. Miből szűrted ezt le?

Mr. Waszabi 2011.06.26. 15:39:56

@zoltan1: olvasd el a korábbi kommentjeidet. Azokból ez derül ki.
Van egyfajta nyitottság Benned, ezt észrevettem, ugyanakkor hamar kiütöm a biztosítékot is. Meglepve nem vagyok, ilyenkor normális reakció a "közelítsük az álláspontjainkat", viszont amiben biztos vagyok, ott ennek nincs helye.
Elég mókás lenne a blogcím, ha nem tudnám biztosan, hogy miről írok.

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.06.27. 05:34:49

Szerintem, ha valamiben biztos vagyok, attól még van helye az álláspontok közelítésének.

Mr. Waszabi 2011.06.27. 06:58:47

@zoltan1: no. Aztán miért is?
Ami jó, azt nem kell megjavítani.
Az emberek ezért nem boldogok, mert abban is kétségeskednek, amiben nem kéne.
Ha boldog vagyok a nőmmel, akkor nincs okom másfelé kacsintgatni. Eszembe se jut.
Ha valamely használati tárgyam tökéletesen betölti a szükségeimet, nem nézegetek másikat vagy mások által jobbnak mondottat. Mert nem érdekel.
Ha még is ilyen gondolataim vannak valamivel kapcsolatban, akkor viszont nem vagyok elégedett.
Nos, az írásokat tekintve nem ez a helyzet. Nincsenek kétségeim.

zoltan1 · http://www.ferfivilag.freeblog.hu 2011.06.27. 16:10:46

Számomra ez, hogy tökéletes, nem létezik. Ilyen módon nem vagyok biztos semmiben. Minden jónál van egy még jobb, kivéve Istent. De még őt is lehet egyre jobban és jobban birtokolni.

Mr. Waszabi 2011.06.27. 16:48:07

@zoltan1: ha a faterodtól örököltél egy műhelyt, abban nincsenek 20-40 éves bevált szerszámok? Dehogynem. Pont megfelelnek a célnak, szereted használni, ezért eszedbe sem jut újat venni. Tehát egyelőre tökéletes, nem igényel változtatást.
S vannak olyanok is, amikkel régóta kínlódsz és minden használatkor az a gondolatod, hogy már kéne venni helyette egy rendeset. No, ez a tökéletlen.
Mindkét konklúziót a tapasztalat szüli.
Egy ember életét tekintve nem kell évezredes, globális megoldásokban gondolkodni, ezért a tökéletes relatív.
Ez nem feltétlen a maximummal azonos, mert ugye mindig lehetne egymillióért automata gépet is venni, vagy százmillióért egy cnc megmunkáló központot, ami elvszerűen tökéletesebbnek mondható. Csak minek?
süti beállítások módosítása