HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2011.07.26. 02:08 Mr. Waszabi

Reményhal

A helyzet szar, de nem reménytelen. A reményhal még úszik, hál'Istennek:)

Orbán Viktor lassan vérzik el a hazai és nemzetközi politikai hadszíntéren, s ennek az elhúzódó agóniának sajnos mindannyian szenvedő részesei vagyunk. Megfizetjük az árát egy rossz döntésnek: ismét elhitte a nép egy hazudozó, akarnok mézes-mázos ígéreteit, engedett mételyező akaratának. Hozzá teszem, ebben szerepe volt egy másik, nálánál kevéssé hazug és erőszakos, ám tehetetlen hatalomtól való menekülésnek. Hogy nem lehetett tudni, mi vár ránk? Nos, ez is csak hazugság, önámítás. Ismertük Orbán Viktort, megmutatta igazi arcát már korábbi kormányzása idején és az azt követő években. Aki önmagát áltatta, hogy majd neki jó lesz, nos, mind itt szív velünk együtt, a szerszám rosszabbik végén.

Hát fizetni fogtok, fogunk ezért, mind egy szálig, akik most itt élünk, Magyarországon, leszámítva egy maroknyi bennfentest, akik a hatalom urai most. De nem kell félni, nem fog örökké tartani. Voltak itt már szélsőséges vezetők, rendezkedtek itt ideig óráig, de már mind a föld alatt porladnak. A nép túlélte őket is, s Orbánt is túl fogja.

Orbán nem a saját szégyene. A mi szégyenünk, magyaroké önmagunk előtt elsősorban, hogy ilyen hatalmat kaphatott. Tiéd, enyém, övé. De az élet kemény tanítómester, megtanít bennünket arra, hogy mi nem az, aminek látszik.

Az egy tétje ennek a lehetetlen helyzetnek, hogy vajon tanult-e a nép a maga okozta fiaskóból, avagy nem? Semmi másról nem szól. Történelmünket magunk írjuk. Te, én, és ő, mi mindannyian, együtt.

 

Szólj hozzá!

Címkék: orbán nekrológ


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr733099463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása