HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2014.11.15. 13:54 Mr. Waszabi

"A kékek és a sebek távoztatják el a gonoszt, és a belső részekig ható csapások. " /Példabeszédek 20,30/

Kicsit kijózanítva a magyar közgondolkodást, az idézett bibliai mondás mentén rendben levőnek találom, ha az USA vagy annak egyik szerve, a CIA helyre teszi neokommunista hazug, csaló, visszaélő kormányzatunkat. Nem, nem történik itt hazaárulás ezzel a poszttal, sőt, inkább a megmentési kísérlete ez hazánknak a valódi hazaárulóktól - jelen kormányzatunktól, parlamentünktől. Mert a haza mi, emberek vagyunk, akik itt élünk, élnénk s dolgoznánk érte magunk képességei szerint, ha hagynának. De nem hagynak, elnyomnak, jogilag és anyagilag kifoszt bennünket saját kormányunk, parlamentünk, választott képviselőink, és államaparátusunk vezető tisztviselői. S ha csak így lehet megszabadulunk a hazaárulóitól, ha külső beavatkozás kell ehhez, akkor legyen meg - értünk, igazi, élő magyar emberekért, jövőnkért.
Orbán elárulta mind a 10 millió magyart, csupán, hogy saját kádárista törekvéseit érvényre vigye. Nem most, nem az elmúlt 4 évben, hanem 1994 óta, amióta elárulta eredetileg választott politikai vonalát. Sose higgyj olyan embernek , aki liberálisból egy nap alatt öltözik át konzervatív jobboldaliba, válik ateistából templomjáró farizeussá.
Abban az értelemben nem bízhatsz benne, hogy ő már a 80-as években is Kádár székébe kívánkozott, csak akkor nem tehette meg, nem léphette meg, viszont a demokrácia éveiben sem szűnt meg eme vágyakozása,törekvése és annak ellenére valósítja ezt meg 25 év alatt, hogy közben az ország, a nemzet egész más utat választott - a demokratikus politikai és gazdasági modellét. Mint a legtöbb normális ország, ahol normálisan - szerinted normálisan - élnek az emberek.
Orbán szemközt hazudik 15 év óta minden magyart, akik nem foglalkoztak politikával, csak élni szerettek volna itt, saját hazájukban s dolgoztak érte - jogosan, születési joguknál fogva, azonban ez a hazug disznó mindvégig igyekezett manipulálni őket arra, hogy őt válasszák meg királynak. Mindig volt valami kifogása arra - párt pénzen, vagy államin éldegélve -, hogy ami van, az miért nem jó neked, s csak akkor lesz, ha ő ül a trónon. Volt némi híja a dolognak, mivelhogy nem királyságban élünk a rendszerváltás óta, de ő megtalálta sunyi módját annak, hogy ezt megváltoztassa, erről szól orbáni történelmünk, semmi egyébről.
Az egy dolog, hogy ki mit nem gondol, ki miért nem emeli fel szavát, de a plebsz napi megélhetésre fordított figyelmét kihasználni olyan változtatásokra, amelyekre az nem figyel, nos, nettó geciség egy alamuszi szemét politikus részéről. Emiatt mondom őt hazaárulónak - hisz mi más lehetne, aki ilyet tesz.
Nem mentegetem a beleszaró MSZP-t, aki szintén leszarta az ország érdekeit és a tiédet - vesszenek tokkal-vonóval, nem érdemelnek mást semmittevésük okán - , de az egyik 2/3 szarfaszúsága, sikertelensége legyen már tanulságul a következőben való megbízás tekintetében, figyelmeztetőleg a te szemedben. Ne legyél hülye - arra nem mentő körülmény, ha más az volt, vagy az éppen. Azaz, ha egyszer gödörbe léptél részegen, akkor legközelebb hallgass az ösztöneidre, és ne lépj bele. Tök mindegy, hogy ki mit mond a gödörről, vagy a belelépésről.
Az agy manipulálható, ne légy hát idióta, hogy hagyod manipulálni abban a tekintetben, amikor valaki azt mondja, hogy csak a másik féle 2/3-ad nem volt jó neked, az enyém jó lesz. Ezt még nekem se hidd el, pedig nagyjából ezrelékét hazudtam bármelyik politikai párténak az elmúlt 20 évben. Van önkontrollom, tudom mi vagyok s mi nem, ennek fényében bízhatsz bennem. Nem mellesleg, 20 év óta nem csaptam be senki ember fiát. Soha, sehol, semmikor. Csakj azt tettem, mondtam azóta, ami másoknak is előnyös volt, de hiába - az emberek valamilyen erő totális uralmában akartak hinni - azaz, a kommunizmuséban, állambácsiéban. Mert nem nőttek ki a kommunista szemléletből ennyi idő alatt sem. Mintakövetés, pszichológia - óvodás szint egy nemzettől. A portugálok megmondták 2004-ben, az EU csatlakozáskor, hogy szerintük nekünk még kell 20 év, hogy utolérjük az akkori Portugáliát. Akkor nevettem, 2010-re viszont be kellett látnom, hogy igazuk volt. Ami pedig azóta történt itt - esetleg pont a te tevőleges hozzájárulásoddal -, nos, az csak megerősítette az ő akkori álláspontjukat. A kommunista szemléletet ki kell nőnie egy társadalomnak ahhoz, hogy valóban emberi, valóban jó életet csináljon. Nagyjából most kezdjük újra 1990-től. Én nem haragszom a könnyebb, hazugabb utat hívőkre, sem a rábaszásokért, amiket rám róttak butaságukkal 20 év alatt, után. A cél, hogy előrébb lépjünk a horthysta/kádárista hazug, állambácsi-centrikus beidegződésekből afelé, hogy minden magyar embernek van hozzátenni valója ezen ország jövendő állapotához, azaz sikeres jövőjéhez.
Azonban, ha elhiszed, hogy majd az állam bármit jobban fog csinálni helyetted, azaz, amit te nem tettél meg fejlődéséért ennyi idő alatt sem, akkor kommunista vagy, aki nem tud kommunizmusnál jobb életet csinálni itt. Sem magadnak, sem gyerekednek. A kommunisák pedig nem különbek, mint Rákosi Mátyás, Kádár János. Nem akarnám részletezni, hogy 1987-88-ban már Kádár is belátta, el is mondta beszédeiben burkoltan, hogy a kommunizmus faszság. Ma, 25 évvel később az az aktuális kérdés, hogy fasz vagy-e vagy önálló, értelmes, cselekvőképes magyar ember?
A választ tetteiddel adhatod meg - hazudni túl sokan hazudnak már itt, smafu az csupán.

Szólj hozzá!

Címkék: jövő orbán fidesz magyarország geci hazaáruló anti kommunista kommnizmus


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr936899445

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása