HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2015.02.25. 21:59 Mr. Waszabi

A nő eccerű...

Mármint a férfi szemszögéből. Mint a faék 5000 évvek ezelőtt már. És tulajdonképpen a sajátjából is csak ilyen, nem tud több lenni, hiába írunk 2015-öt. Már ha, a maga valódi szemszögéből nézni képes önmagát, és a látott képpel képes azonosulni. Van ilyen, csak jelzem. És nagyon pariban van a férfival, az a kevés, aki ráébredt saját okossága mentén minderre.

Évezredek óta a férfi határozza meg ugyanis a világ menetét. Nem véletlenül. Mert ő képes erre, erre teszik képessé a vele született képességei, ereje, esze. A nő meg nem bír ezek egyikével sem, mert nem született vele. Lehet vélelmezni, hogy ez a nők számára pech-e vagy csak saját hiányosságaik következményeit kénytelenek tudomásul venni. Bocs, de mindjárt kifejtem, miért gondolom ezt és így.

A férfiak ösztönös törekvéseit évezredek emberi történelme igazolja. Vagyis, hogy mit képes létrehozni, saját erőforrásai mentén. A nő meg régóta törekszik a férfi ezen kiváltságainak megszerzésére, még is, hiába igyekszik, kudarcot vall, jobbára. Ez azért történik így, mert olyasmire igyekszik sok-sok évszázad óta, amire nincs hatalma valójában, azaz, eredendően. Mármint, az emberiség létezése tekintetében nézve.

Mit akar a nő VALÓJÁBAN? Egy férfihoz tartozni, annak hóna alá bújni, biztonságában érezni magát. Ennyit akar igazából bármelyik nő, nem többet. Ebbe belefoglaltatik a valóság azon szelete is, hogy az előbbiek okán a szex is pont úgy működik kettejük között, ahogy annak működnie kell. Azaz, makulátlanul és tökéletesen - a nő szemszögéből. Az a nő, akit a párja kielégítően képes dugni, nos, az a nő nem töri fejét semmiféle lázadáson, nem reklamál, nem picsog a férfi uralom ellen, eszébe sem jut ilyesmi. Mert megkap mindent, amire szüksége van nőként. A balhét az olyan nők kezdik, és éltetik, akiknek mindez nem jut akármi oknál fogva. Gyakorta, ez ma, saját idióta félresiklott, anti-élet szemléletüket jelenti, a túlzott szabadságban. Arra  a tényre nyomatékosan felhívom a figyelmet, hogy mindez nem érvényes azon nőkre, akiknek balfasz partnerük van. Viszont, amilyen a mosdó, olyan a törcsi is, azaz, balfasz, félidióta nőknek a partnere és az általa nyújtott kielégülés is csak olyan. Azaz, nem teljes, hiányos. Mindenki azt kapja, amire érdemes, így összegezném a történések lényegét.

És most, hogy megalázásodat - amit csakis önmagad idióta elképzeléseinek köszönhetsz - tovább növeljem, nos, elmegyek tv-t nézni: megnézem inkább a 40 éves szűz című filmet, amely egy félidióta pasi és a hozzávaló félidióta nő egymásra találásáról szól. Nagyjából ezen a szinten vagy te is, akár nő vagy, akár férfi, csak neked nem jön össze. Szerintem nézd meg te is, okulhatsz a jövődre nézve. Nem muszáj, de ajánlott. Már, ha akarsz valami sikerre jutni az életben. Mai világunkban a nők és férfiak egyformán idióták. Én ezt látom, amikor téged, cselekményeidet, vagy éppen csak elképzeléseidet, hozzáállásodat nézem. És nem kérek elnézést - ilyen vagy. Ha nem tetszik e kép, akkor tégy másképp az élet színpadán, hogy ne ezt lássam. 

Szólj hozzá!

Címkék: férfi primitív párkapcsolat önámítás hazugságok


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr907220399

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása