Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2016.01.18. 21:25 Mr. Waszabi

Szex a lélek tükre? - nagyjából...

Hát kb. Persze, ez csak akkor igaz, ha úgy szexelsz, ahogy én. Ha akként közelíted a nőt. Milyen az érintése? Áramlik valami kettőtök között abban az érintésben? Izgat, vagy nem izgat? Az kevés lesz ehhez, ha jól néz ki, vagy csak a segge, melle, vagy a dereka hajlata izgató. Sőt, még az is, ha mindketten tetszetek egymásnak, küllemben.Sőt, utóbbi okoz igazából csalódást bármelyiktek számára.

Mert  a látszat sokszor csal. Sőt, szinte mindig. A nő ugyanis, amennyiben nő, akkor az érzéseire, benyomásaira hallgat, nem a szemére, mint te. Ha pedig a kockahasadra figyel, akkor kb. annyira lesz jó az ágyban, mint a férfiátlag - önző lesz, saját örömét keresi, sőt, ami rosszabb - saját, képzelt örömét.

Ha Coca-cola reklámfiú vagy, aki félmeztelenül, kockhassal mossa az iroda ablakát, neked meg a meetingen ülve hirtelen bevuizesedik a bugyid  látványától, nos, akkor összejöhet valami. De a szexetek az ő agyában és a tiédben fog leképződni - és messze nem lesz az a naturális, ösztönös, aminek igazából lennie kéne. És orgazmusod sem lesz az, aminek lennie kéne. Csupán kipipálja agyad, hogy amire vágyott, az meglett. Az egók kielégüléséről fog szólni csupán, nem az igazi, öntudatlan, spontán szex élményéről. Remélem, eddig stimt, mit írtam. Ha nem, akkor ne is olvasd tovább, felesleges volna.

Az igazi Nő más, másként működik. Egyiket sem nehéz kenyérre kenni, mint puha vajat, csak ismerni kell őket. Ez persze nem azt jelenti, hogy minden nőt fel kell kenni a kenyérre - vagy a falra -, csak a lehetőség fiziológiai elemzéséről beszélek. Érintés. Ez a legfontosabb. Mi van benne, mi van érintésedben? Mi van szavaid mögött? Igazi kedvesség, közeledési szándék, vagy formális hazugságok?

Egy dolog, hogy megtetszik egy nő küllemben. Meg egy másik, hogy ismered-e őt, tudod-e mire vágyik, mi jó neki. De ezekről a titkokról az érintés,  csók árulkodik. Utóbbi a szeretkezés előhírnöke - amilyen  csók, olyan a szeretkezés - akár férfival, akár nővel. Mondják. És igazuk van azoknak, akik ezt rég megmondták.

Szóval, ha eddig agyi elképzelésed mentén kerestél párt magadnak, akkor ideje, hogy a fentiekre is szentelj némi figyelmet. Azaz, a másik ember számos, nem népszerű, ám valódi emberi aspektusaira, azok felfogására, érzékelésére és értékelésére. Próba - szerencse :)

Hogy mikor, kivel jó-e vagy rossz a szex? Az se bonyolult. Ha jó vagy egy nőnél, fogod tapasztalni reakcióiból. Még azt is észleled, ha csak megjátssza magát. MIlyennek érzed? Hidegnek, közömbösnek, merevnek, megfelelniakarónak, vagy akár gépiesnek? Vagy inkább boldogságérzést gerjeszt benned a szeretkezésetek? Ezek adják meg a választ erre a sokat, ám hiába és feleslegesen forszírozott kérdéskörre életedben. Nem kell semmilyen segédeszköz - nem használ, ha nem azzal csinálod, akivel igazából anélkül is sokkal jobb.  A küllem csak annyira fontos egy nőnél, amiként nálad, férfiként. Lehet, kocka a hasad, ha nem érzékeled mindazt, amit fentebb írtam, vagy lehetsz akár csúnya pasi, ám a fentiekben érzékletes. A nő tudja mindig, ki a jó pasi - ez  helyzet. Az más kérdés, hogy akármelyik Coca-Cola reklám fiútól bevizesedik a bugyija - az csak annyit jelent, amennyit nálad, hogy az aktuális szexbombára mennyiben indulsz rá. Neked mennyi ez esélyed, hogy csupán attól, hogy ráizgultál Eva Mendesre, nos, együttlétetek szuperlatívusz lenne? Nagyjából semmi alapja nincs elképzelésednek a valóság talaján, és ezt te is tudod. Nos, miért veszed készpénznek a nők hasonló álmodozásait? Annak sincs semmi alapja, nem valóság, nem gyakorlat. Gyakorlat az, amit megcsinálsz. Van különbség, nem is kicsi.   

Szumma szeminárium, olyan kapcsolatban lehet jó a szex, ahol lélekben is együtt vannak, érzik és kívánják egymást a résztvevők.  Anélkül csak társas önkielégítés lesz az aktus - és azért nem lesz kielégítő, kölcsönösen.

6 komment

Címkék: férfi szex valóság érzékelés


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr438284078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

létezőnick 2016.01.19. 12:20:09

Mekkora igazság, de ameddig ezt csak olvassa valaki, úgy sem ér semmit. Ezt vagy tudod, mert az élet megmutatta, vagy úgy is hiába mondja bárki, üres frázisnak tűnik.
39 éves nőként tanultam meg az élettől, mármár későn :))

Mr. Waszabi 2016.01.19. 18:07:54

@létezőnick: nézd, én is naponta látom, mennyi 5 vagy 10 pontba szedett, csak ma, csak neked címzett szuperokossságokat osztanak meg a neten hivatásosok vagy amatőrök - és mind nettó baromság. Ha nem akarjuk, hogy ez uralja az agyakat, akkor annyit tehetünk, hogy megírjuk a valóban működő megoldásokat. Ez egy ilyen. Irja meg más is a saját szemszögét, és előbb utóbb eljutunk odáig, hogy a témában megjelenő írások nagyobb hányada valódi, működő képes információt tükröz, nem bullshitet :)

Mr. Waszabi 2016.01.20. 18:36:03

@létezőnick: ne haragudj, de az idióta blog motor miatt véletlenül a kimoderál gombra kattintottam, így eltűnt. Nem tudom visszacsinálni.
De előtte elolvastam, és megértettem.
Nem vagy egyedül ezzel a sztorival, minden ember ilyesmikkel küzd - megházasodik valakivel fiatalon, akit akkori szemlélete szerint szupernek tart, aztán később, menet közben tanulja meg, mi fontos igazán az életben, és persze azt is, hogy a korábbi szemlélete szerint választott párja mennyiben nem felel meg az igazi feltételeknek. Én is azért írom meg néha, miket is gondolok a gyakorlati tapasztalatok mentén az interneten megjelenő, jól fizetett bérbloggerek/újságírók agyhülyítéseivel szemben. A valóság az, amit megélünk, tapasztalunk - ami azon kívül van, az csak vágy, remény, elképzelés. Engem az bosszant, hogy sokan azt posztolják, amit csak képzelnek - gyakorlat nélkül. Így terjed s fertőz a hülyeség.

mandulazöld (törölt) 2016.02.27. 03:11:14

Nagyon tetszik amit írtál és tényleg így van, hogy a nő nem a szemével néz, hanem a szívével.

Jó szex... nekem a szex szó magát a társas önkielégítést jelenti ( de ez én vagyok)... a primitív kifejezés ami azért népszerű, mert csak 2 nemiszerv kell hozzá.
Szeretkezni viszont... ezt kevesen tudnak, pedig csak így érdemes.

Mr. Waszabi 2016.03.22. 19:35:59

@mandulazöld: mintha én mondtam volna...ezredszer. Mert írtak ezerszer - tényleg, csak nem itt -, de mintha a falnak írtam volna. Ma már nem akarok meggyőzni senkit arról, hogy amire vágyik, azt csak valóra kell váltania - még ezt a mondatot sem értik az emberek, annyira be vannak gúzsolva a mások által közzétett, testi szemléletet favorizáló, ám épp emiatt nem funkcionáló életükben. És még haragudni sem lehet rájuk tudatlanságuk miatt - mert Isten sem haragszik senkire olyan hiányosságai miatt, amiket nem tud. De, hogy ne nyugtassa magát senki ezzel kapcsolatban saját balfaszságaiért - Isten bedob pár Ballantinest esténként, hogy nyugtassa magát az emberek baflasz tettei, gondolkodása miatt. És nem ő kér elnézést. Embernek lenni születési következmény - és hülyének lenni ebből kifolyólag alapvető emberi jog - na de, visszaélni e joggal, az az emberiség sárbatiprása, ami viszont már emberi bűn. Most én kérjek elnézést mások helyett is? Vagy mi lesz? Mert valakinek lépnie kéne - előre, nem hátra.

mandulazöld (törölt) 2016.03.23. 13:15:48

Mindenki csak saját maga tud lépni, te nem tudsz lépni mások helyett. :)

Szerintem élje át mindenki amit szeretne, aztán úgyis rájön, hogy milyen az amit tesz.

Sokan átélik a kiégést azok közül, akik így élnek és ez nagyon jó, mert emiatt fognak másképp élni utána. Van akinek le kell kerülni a padlóra, hogy változzon és van akinek nem. Inkább ilyesmi. :)
süti beállítások módosítása