HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2014.11.13. 20:42 Mr. Waszabi

Orbán főtitkár elvtárs...

Mert erről vagyon szó, nem egyébről - Orbán 25 éves álma vált valóra, azaz beülhetett idén Kádár elvtárs székébe. Miközben a magyarokat neo-kommunista diktatúrába kényszeríti - állítólag saját, demokratikus választásuk eredményeként. Hát, hülye azért ne legyél, még ha hiszékeny vagy is, amondó vagyok. Legalább a gyerekedre gondolj, vagy saját szégyenedre, melyet az utókor ró rád, ha még is hülye leszel. Gondolkodj. Most még lehet - és cselekedni is. 

Nagyon sajnálom egyrészt az ilyen agyament embert, aki nem veszi észre, hogy mire ragaszkodott, rögeszmés álmát megvalósítja, aközben tönkreteszi a nemzetet, amelynek nem ezt ígérte-hazudta - csupán, mert nem vette észre, hogy álmai felett eljárt az idő a valóság talaján. Hogy Magyarország 25 éve demokratikus állam, nem holmi idióták, őrültek gyakorlóterepe. 

Mert ez a nemzet, minden butasága ellenére, 2010-ben csak az MSZP töketlensége, semmittevése ellen szavazott, de semmiképpen sem a kommunizmus újratöltésére. Márpedig az Orbán kormány intézkedései jelenleg már ezt irányozzák elő, semmi többet, semmi jobbat. Nem a jólét növelését, a gazdaság élénkítésével, nem. Hanem csak a régiek által megtapasztalt, minimalista, ám széleskörű kádári közjólétet - ahol sokan dolgoznak, kevés delláért, alacsony életszínvonalért, és a gazdaság kérlelhetetlen romlásával majd kényszerűen tolerálják létezésük romlását. Meg a gyerekeiékét is.

Gyanítom, a plebsz nem ezt remélte, nem ezt értette Orbán 15 éve tartó permanens hazugságaiból 2010-re kiérlelt kombó-hazugság alapján. Merthogy hazudott a szentem, akárcsak bárki más, aki ígért valamit, ami nem teljesített, ám ő sok olyasmit tett - vagy jobbára csak olyasmit - , amiről szó sem volt választási ígéreteiben, és amely intézkedések egyáltalában nem mutatnak semmilyen párhuzamot a becsapott választók ígéretekre alapozott várakozásaival. Azaz, nettó átbaszott mindenkit. Csak átbaszott, s semmi több. 

Hülyék azért ne legyünk, még ha ideiglenesen sikerült is hülyére vennie minket egy ravasz, minden hájjal (és sok dellával) megkent politikusnak. Még van lehetőség leverni a gambáját és ruhátlanul kikergetni itet Záhonynál Moszkva felé. Mint Rákosit anno. Mert Orbán is odavaló, nem máshova. 

Magyar vagy? Rendben van, nagyon is. De hülye azért ne legyél, az nem dicsőséges. Az '56-osok szégyellnék ma azt, ami itt történik 4 év óta. 

Szólj hozzá!

Címkék: magyarok butaság kommunista abszurdisztán rákosi Orbán ne légy hülye


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr786894533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása