Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2013.11.06. 20:27 Mr. Waszabi

Pénz számolva...

...asszony baszva jó. Nem verve, mint sokan félreértelmezik a közmondást. A férfiak hülyék. Mint a seggem, vagy annál is sokkal jobban. Legalábbis a többje. Nem megérteni, elfogadni a természet törvényeit, az nettó hülyeség ugyanis. Többek között a nők működését nem érteni is az, vagy azt elsősorban az. Ezt annak okán mondom, hogy a matekhoz lehet hülye egy pasi, de a farka és egója, eredendő életcéljai érdekeit meg nem érteni, az egyszerűen alkalmatlanság az életre. Akinek nem inge, ne vegye fel, de kevesen lesznek, ezt előre bocsátom. Ezt tapasztalatból mondom. Kevés a boldog párkapcsolatban élő pasi, tehát valahogy elbasszák az előbbieket. 

Ha a férfiak valóban férfiak lennének, nem nyavajognának annyit a nők. A teljesítményt az eredmények mutatják, nem a vélelmek, hiedelmek, ilyen egyszerű. Tehát, ha még is ezt teszik a nők ezernyi blogon, újságcikkben, akkor sem a nőkkel van a baj, vagy nem elsősorban velük, hanem a férfiakkal. Egy jólmegbaszott nő nem reklamál - sehol sem. Mert jól érzi magát a bőrében, nincs hiánya, azért.

Az egy dolog, hogy a nő nyafog, hogy nem kommunikál egyenesen, amiként egy férfi, s amiként ennél fogva egy férfi várná, na de, okos enged, szamár szenved, régi mondás ez. Egy nőnek nincs sok igénye alapvetően. Viszont, ami van neki, az általában elég ősi, tehát alapvető és régóta változatlan. Észre kéne ezt venni -  a férfiaknak. A Nők sokkal természetesebbek a férfiaknál, s ez ebben az ősiségben rejlik, főként. Mert szerepük nem változhatott meg az emberiség állítólagos fejlődése során. Ha ez bonyolultan hangzik férfi agyadnak, gondold végig, hogy a férfiak nettó faszságaihoz, ideológiai bicsaklásaihoz képest egy nő sem hazudhatta semmikor másnak a gyermekvállalás körülményeit, alapvető feltételeit. Az efféle faszságokat csak impotens vagy  buzi férfiak találták ki  az évszázadok során, ám ettől a nők nem változtak meg. Hál' Istennek. Különben már rég kihaltunk volna, azért. Ne légy hülye tehát, mert nem áll jól. Ezt értheted úgy is, hogy ha nem áll jól, akkor nem az asszony a hülye, hanem te. 

Tehát, a nő dugni akar a férjével, párjával, akár naponta, akár naponta 2-3x is, nem pedig azt hallgatni, hogy a férfi miért nem akar, miért nem képes. Meg gondoskodni akar róla, meg szeretni. Ennyi, nem több. Nincs benne semmi rossz indulat, sem rossz célok. Persze, ne legyél hülye, ezekben meg kell nyilvánulnia a szeretet minden aspektusának, kölcsönösen. Azaz, részedről is. A szex nem pornó, például. Ha ezt eddig másképp hitted, akkor iratkozz vissza az általánosba és tanuld újra a nőt. A szex egyesülése két különneműnek, akik izgatják egymást.

Az a kutyát nem érdekli, hogy mennyire kigyúrt, vagy hová viszi nyaralni, vagy milyen kocsit tol a segge alá a pasi. Egy darabig ezek elvakíthatják a nőt, de idővel mindig kiderül, miért dug félre a nő mással.  Mert mindezen férfi önvakítások  csak nyújtják a fiaskó bekövetkeztét - azaz a nő elégedetlenségének azt a fokát elérve, amikor elküldi a bal fenékre a szem szerint ideálisnak vélt pasiját. Gondolkozzunk el ezen, érdemes.

Valóban a férfi a teremtés koronája, kivéve, ha nettó hülye, ha úgy viselkedik, mint egy nő. Ha hülye picsa. Na, az gáz. Sírni, mint a fürdős kurva, nos, az szintén nem férfias téma. Ha elbasztál valamit, akkor te basztad el, nem más. Tehát nem is a nőd. Ha nem köttetted el magad - ugye, nem? - akkor nincs rá okod, hogy hülye picsát játssz.

Tudd, hogy mi a dolgod, és tedd - ennyi a lényeg. És ragaszkodj ehhez, mert ennyi a tiéd az életben. Akkor becsülni és tisztelni fog asszonyod, nem kell verni vagy oltani őt. Ha mégis ekként érzed, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz, nézzél ki akármilyen férfias férfinak - nem vagy az. Hinni, azt lehet, viszont az eredmények igazolják hiedelmeidet. Vagy nem.

Szoktam mondani régtől, hogy nem a férfi mondja meg, milyen a férfi, hanem a nők. Aki csak erőszak árán tud férfiasnak látszani - ez igaz a gyerekeivel szemben is - , nos, az nem férfi, csak egy pöcs. Kicsi pöcs, ráadásul. Ez szokott kiderülni. Legkésőbb akkor, amikor gaz lepi be sírodat, mert senki le sem szar. Kellemetlen, mert akkor már semmit nem tehetsz. Akkor látszol annak, ami voltál.  

Unom már olvasni a sok útkereső nőt, vagy panaszkodót. A nő a férfihoz kötött - akár gyermekként, akár felnőttként. Tekintély alá rendeltetett - a férfi tekintélye alá. De baszki, mi alá álljon, ha az neked nincsen, akár apaként, akár férjként, pasiként? Naná, hogy keresi a saját megoldását - azt, amit te nem adtál meg neki. S akkor jön az, hogy apaként leszar, férjként megcsal. Kell ez neked? Nem? Akkor legyél férfi, ne pedig pöcs. Ennyi a lényeg. 

Arról meg nem is szeretnék szólni, hogy olyan embert választasz meg elöljáródnak, akár polgármesternek, akár képviselőnek, aki veri a feleségét. Nem vagy méltó a férfi névre, ha erre sincs szemed. A tiszteletet kapja az ember fia másoktól, nem pedig kiveri belőlük. Nem mindegy.  

2 komment

Címkék: férfi szex boldogság párkapcsolat az élet sója


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr95618502

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hannawald 2013.11.07. 08:22:54

No, ebben van igazsag.... mondja a no. :)

kela-bá 2013.11.27. 22:50:52

@hannawald: Ez a helyzet a világban a NŐ és a pénz körül : Youtube Pénz ÉS életet ( Money&Life)
Itt is megtalálható : www,hunnio.com
süti beállítások módosítása