HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2018.10.26. 05:04 Mr. Waszabi

Ha ellenállsz

Az bizony sokba fog kerülni. Nem lehetne, hanem meg fog történni. Ezt azért nem árt, ha átgondolod, cselekvés előtt. Mérgezés, vagy kizuhansz véletlenül a 9. emeletről. Nem tudom mi a titkos kód ebben, de ott valahogy mindig mindenki a 9. emeletről esik ki. Ki érti ezt? Vagy hogy a mérget vagy polóniumként vagy novicsokként azonosítják, külföldi titkosszolgálatok, amelyekről már a kisiskolások is tudják elég régóta, hogy az oroszok használnak ilyesmit. Tagadásuk mára már kabarészámba megy, mert már 1990 előtt is tudta róluk mindenki, milyen eszközparkkal élnek.

Az oroszok 100 év óta hekkelik az egész világot. Azért, mert a cári hatalmaskodásnak nem hogy végét vetette volna a kommunista hatalomátvétel ott, hanem csak magasabb szintre vitte. Az volt, amit a hatalomátvétel szó jelent, pontosan, se több, se kevesebb. Csak az uralkodók cserélődtek, de maga a hatalom jellege nem. Ez a lényeg.

Sztalin már 1918-ban elhatározta, hogyan fogja riválisait kivégezni a hatalomból. És ha  meggondolod, hogy Trockijt, aki legalább akkora gazember volt mint Lenin, vagy Sztalin,mégis még a sajátjai közül is száműztek '28-ban, azért Sztalin akarata utolérte őt Mexikó Cityben,  is , 20 évvel később is, 1940 augusztus 20-án. Agyonverte egy szovjet ügynök egy jégcsákánnyal. Nem igazán lehet mondani, hogy egyáltalában a stílusukat akarták volna tagadni. Erre már akkor sem adtak, mivel nem volt nekik sosem. Nem is akarták, mivel e fogalmat sem ismerték már akkor sem.

Van még kérdésed? Szerintem nincsen. Nekem sincsen. És akinek nincsenek kérdései, annak kétségei sincsenek, ezzel nem árt, ha tisztában vagy.  Az orosz állam egy hekker ma is, ne legyenek illúzióid. Én ol itt ma még blogot írhatok. Odaát meggyilkolják a magamfajta blogereket is, akkora Putyin parája. Majdnem hálás lehetek itt, hogy Orbanescu elvtárs nem akar meggyilkolni itt jelenleg. Mondom, jelenleg, mert még nem tudhatjuk, hová is fajul ez a dolog.

Még is, mit várunk itt olyan emberektől, akik ilyen csecsen nőttek fel? Miért figyelünk rájuk? Ők egyáltalán mit figyelnek meg rajtunk? Semmi értelmét nem láttam ennek a motivációnak sosem, már az átkosban sem, csak akkor még meg voltunk szállva, és annak a logikáját  értettem, hogy a csudába ne értettem volna.

Az oroszok, akik nem Európa, és azért nem azok, mert sosem akartak azokká lenni? Meg lett volna a lehetőségük rá? Számtalanszor. De nem éltek vele. Mert sosem akartak. Inkább választották a végtelen orosz sztyeppét, és az azokon élő muzsikok, tatárok, s minden féle meg sem számlálható egyéb kis népek tömkelegét, azokat bedarálva hatalmuk alá, mintsem, hogy valaha is versenybe szálljanak a nyugattal.

Hát legalább efelől nyugtom van. Hogy ősmagyar elődeinknek legalább volt annyi eszük, hogy kimenekedtek onnan ide. Mert képzeld el, hol tartanánk most, ha akkor ott maradunk. De nem akartak ősapáink ott maradni , pedig akkor még nem is volt sem Moszkva, sem orosz cár. De valahogy ráérezhettek a jövőre, osztán sürge elköltöztek onnan ide. És ma mindannyian kibaszottul örülünk ennek, még ha újfent elszaporodtak is itt az agymosott hazaárulók, akik két rubelért az anyjukat is eladnák itt, ahányszor csak lehet. Én kérjek  elnézést helyettük is? Meg egy nagy lófaszt, furulya tokba csomagolva. Nevelte volna meg őket az apjuk, anyjuk, furkós bottal. Mert hazaáruló szar szemét szaralaknak lenni, hát az minden magyar ember szemében az emberi létezés legalja. Nem akarok ujjal mutogatni, szerintem felesleges is volna.

Az lehet, hogy még engem is meg fognak mérgezni az oroszok. Lehet. De annyit tudj, hogy nem lettem öngyilkos, és pláne nem ugrottam ki a kilencedikről. És ha kórházba kerülnék furcsa tünetekkel, akkor tudd, hogy  semmi természetes okom nem volt rá, mert makkegészséges vagyok. Ha még is így történne, kezdj el gyanakodni, hogy ez az írás is igaz. Senki nem tudhatja, mi fog történni vele,

Az oroszok hekkelik az egész világot, mint Sztalin sok évig, mert nem változtak meg mára sem, 30 év után sem, pedig lehetőségük volt. Egy rodhadt, Sztalinista brigád az az állam, amely sosem értékelte alattvalói életét, az alattvalói meg mindig is nyugtázták ezt. Oroszország földrajzilag részben Európa, de szellemiségében soha semmi köze nem volt ahhoz. Ezt nem ártana felfogni, ha nem muzsikként akarod majd tengetni hétközapjaidat itt. Norvégia vonzóbb modell, csak mondom.

Szólj hozzá!

Címkék: magyarország oroszország európa demokrácia hatalom sztalin kommnizmus


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr7114322731

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása