HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2013.12.02. 21:02 Mr. Waszabi

Magyarország csótányai

Például Varga Mihály. A mai napon. De nem különb nála semmivel nagy nevű elődje Matolcsy György, vagy Lázár János, vagy Rogán Antal vagy épp Szíjjártó Péter, vagy az örök kedvenc, Selmeczi Gabriella. És még sokan mások, persze. 

A forint árfolyamnak odabaszó kijelentéseik ugyanis felmérhetetlen károkat okoznak az általuk állítólag hőn szeretett és képviselt magyar állampolgároknak. Értem ezalatt azt is, amikor azok munkaadóit, vagy vállalkozásait keverik szarba  e neves emberek, mindössze azzal, hogy gazdaság javító intézkedés címén a forint árfolyamát a mélybe lökik, felelőtlen kijelentéseikkel. Vajon miért nem kell bíróság előtt felelniük közveszélyes károkozásért sosem? Vajon miért van különbség Orbán  Viktor állítólag magyar és nemzeti érdekvédő politikája alatt egy köztörvényes sikkasztó, áfacsaló és egy-több, általa kinevezett és elvileg felelősséggel felruházott, ám nettó balfasz gazdasági miniszter vagy államtitkár között? Mert ők csak játszanak, azért. Mindannyian, Orbánnal az élen. Mégpedig a nép pénzével, gazdasági helyzetével, nagyjából. 

Vajon mikor állnak ők bíróság elé a nemzet testének okozott károkért, holmi felelőtlen, hozzá nem értő kijelentéseikért? Mert, ha jól gondolom, egy gazdasági miniszter felel a forint árfolyamáért, ha az az ő kijlentései miatt változtat irányultságán. Azt ne magyarázza nekem senki, hogy a 290 helyett tulajdonképpen a 304 volt a cél. Mert ez nettó hazugság, azért ne. Ép eszű ember nem ássa alá a nemzeti valuta árfolyamát, ha az nincs túlértékelve. Márpedig elég régóta nincsen, ezt csak az Orbán kormány szeretné elhitetni a zemberekkel. De ettől még nettó átbaszás az egész. Arról tanúskodik, hogy Orbán és általa választott testülete nem ért a gazdasághoz. Ez van, akár tetszik, akár nem. 

Ők magyarország csótányai (kis emmel, mert nem méltó e vezetés alatt a nagyra), akik felzabálják a nemzetet, annak minden tartalékát, miközben szépeket hazudnak hízelegve a nemzeti önérzetnek. Hát akár fel is dughatod magadnak azt a nemzeti önérzetet, amely ezt indukálta. Ne félj, nem fog csípni, nincs benne sem erő, sem keménység, sem semmi, amiért érdemes embernek lenni.

El kell kergetni hát őket, mihamarabb. Már, ha élni akarunk, mi, magyarok a saját országunkban. Ilyen görény, átbaszó kormánya, parlamentje még nem volt ennek a kisbetűs országnak. Sosem. 

A sötétség lehetőség. Választás eredménye. Ezt választotta e nép, amely itt lakik, 2010-ben. Remélem lesz ennek a népnek elég esze ahhoz, hogy tévedését belássa, korábbi önámításaival szemben. Ha nem, akkor mindazok fognak sírjára hugyozni, akiktől ezt legkevésbé szerette volna a történelem során - németek, osztrákok, csehek, románok. Jelzem, érdemes észrevenni, hogy alig járunk Románia előtt, gazdasági teljesítményben, hatékonyságban.  

Szólj hozzá!

Címkék: idióta varga matolcsy orbán-kormány gazdaság poltika


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr945671957

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása