HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2014.06.20. 19:43 Mr. Waszabi

Lázár Oslo-félben - vagy inkább: Lázár, ébresztő!

Mégis, mit tetszett gondolni magáról? Hogy kiszarta a spanyolviaszt? Vagy mit? Az a bizonyos Lázár egyrészt, negyed napja halott volt, már bűzlött, mire Jézus hozzá jutott, másrészt Jézus FEL AKARTA TÁMASZTANI, saját döntése nyomán. Akkor, ott. Ezt mondták az emberek róla, a Biblia szerint. 

Na de, a mi Lázárunk a másikhoz képest csak egy nettó hülye, egy félidióta barom, amelyik lejáratja Magyarországot. Jézus a fingját se pazarolta volna egy ilyen farizeusra, nem hogy a Szentlélek erejét a feltámasztására. Aki hülye, haljon meg, ő is így volt vele. E szerint a mi képmutató, nettó hazug Lázárunk simán elOslott volna. Isten leszarja a szar embereket. Erről szól az Ó- és Újszövetség. Szerintem. 

Még is, mit gondolt magáról a vidéki magyar arrogáns paraszt? Hogy majd arroganciája mentén újkori magyar arisztokrata válhat belőle, aki köztiszteletben áll, csak mert Orbán Viktor ilyet fingott álmában és törvényeivel ki akarja kényszeríteni állami alkalmazottak, vagy államtól függők többségéből ? Hát, ahhoz több kell kicsivel, mint Orbán álombéli fingja. Ugyanis az lelehet, hogy szagos, de súlytalan, akár bármely magyar paraszt fingja bármikor. Érted, a szag lehet más, de valójában nincs különbség. A paraszt tudja ezt, azonban a hiedelmekben hívők nem tudják. Például Orbán sem és Lázár sem. 

Orbán legfeljebb Döblingben köt ki álmodozásai végeredményeként és azok se járnak különbül, akik az ő szekeréhez kötötték saját lovukat. Tehát Lázár sem. Idő kérdése csak, és bizonyossággá leszen ezen állítás. Én kivárom. Aki hazudik, az előbb-utóbb rábaszik, kis szerencsével fellógatja  a plebsz az Andrássy úton, nagyjából ennyi a perspektíva. Volt már rá precedens hazaárulók estében, tehát nem csodálkoznék Orbánékkal kapcsolatban sem. Sőt, még mentőt se fogok hívni, ha meglátom. Megérdemlik, úgy gondolom.

Szóval, azért nettó idiótának kell lenni ahhoz, hogy valaki politikusként ujjat húzzon a profi médiával, amely ráadásul udvariasan nem kúrogatta itet öncélúan. Elbízta magát a FIDESZ kormány, azt hitték, hogy a kisemberek átbaszása, akaratának bedarálása után már bármit megengedhetnek maguknak. Szerencsére, tévedtek.

A politika ugyanis mindenütt összefügg valahol a tőkével. Lázár és Orbán azt hiszi, hogy ez csak magyarföldön van így, ám kibaszott nagyot tévedtek. Nem. Németországban is így van, meg ÖMerikában is, csupán ők önhittségükben nem figyeltek ezen aprós részletekre. Nem nézték meg odabaszás előtt, hogy kinek a tyúkszemére lépnek. Orbán lófasz Merkellel szemben és nem is érti szerencsétlen, hogy Merkel miért dugja fel neki az ánuszába  a vibrátort, amely mostmár inkább ráz, mint vibrál. Nem nézte meg az idióta, hogy az RTL kúrogatásával kinek tesz keresztbe. Nem csak az számít ugyanis a világpolitikában, hogy Orbán kinek a haverja, hanem az is, hogy Merkel kié. Orbán megvédi a saját haverjait - ugyan ki az az odióta barom, aki azt gondolja, hogy Merkel nem védi meg az övéit? Ehhez nettó idióta fasznak kell születni - amint arról tevőleges bizonyítékot szolgáltat a jelenlegi magyar kormány.

Tévedni emberi dolog,  tényleg. Csak éppen arról sem szabad elfeledkezni, hogy ha valaki rosszkor, rossz helyen téved, akkor esetleg ronggyá kúrják a seggét. Amúgy politikailag, nem személyes okból. Nos, Orbán hiába tolja előtérbe újabb fogmegdjét maga helyett, mégis az a helyzet, hogy a fontos emberek a világban rajta fognak bosszút állni, neki tesznek keresztbe. Nem kellett volna tán akkora arcúnak mutatkozni, mint tette az EU-ban. Mindezért senki más nem tehető felelőssé, csak Orbán Viktor, aki sokadszor igyekszik elbújni valaki más háta mögé. Gyáva, szégyellni való az ilyen? Bizony az. A cipő meg csak legfeljebb olyan, mint a gazdája - elég egyértelműen látszik hogy férfiatlanul magánál gyengébb strómanokat választ arra célra, hogy rájuk kenjék azt a szart, amit ő kavart fel. Még ahhoz sem elég bátor, hogy az arcát odatartsa, oda fröccsenjen az amibe bele csapott. Undorító, szerintem. 

Nem, ne tévedj: nem én vagyok a hibás, ha egy hazaáruló alja ember vesztésre áll a saját önzése okán. Nem. Ő az oka egyedül, senki más. Aki beleszarik a ventilátorba, az a felelős. Régi vicc ez, viszont igaz. Ellenben a szégyen egy része a miénk is lesz, a miénké, összmagyaroké, akik jelentős részben sosem értettünk egyet vele, nem azonosultunk. Adósunk marad tehát, akkor is, amikor te már gyáva nyúlként évekre visszamenőleg le fogod tagadni őt - holott, most még támogattad, megszavaztad, mert azt gondoltad, hogy ellophatsz bármit magyar polgártársaidtól, előnyre tehetsz szert szomszédaiddal, esetleg rokonaiddal szemben egy diktátor seggének feltétel, azaz gerinc nélküli kinyalásával. De ne aggódj - te is meg fogsz fizetni hazaárulásodért. Az idő nem a hazugoknak dolgozik. Sosem. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: orbán lázár hazaáruló hulla bűz oslo oszló


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1006390333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása