HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2018.07.23. 20:00 Mr. Waszabi

Miért nem lehet agyonverni az Egyesült Államokat ?

Sokan régóta reméli az imprlsta-kaptalsta rém halálát. Aztán mégsem következett ez be. Se Mao Ce-Tungnak , sem Sztalinnak, Hruscsovnak, vagy akárki másnak, pedig nagyon mondták. Asszem elemezni kéne, hogy ez végül miért nem következett be és miért is nem fog még egy darabig. Akkor se, ha Jancsi bohócot választják meg akár elnöknek.

Az Amerikai Egyesült Államok kivételes ország a többi között. Az egyetlen, amelynek földrajzi adottságai az emberi igények mindenféle vetületére adnak erőforrásokat. Van jelentős termőföldjük - amellett, hogy a világ kerekén a legtöbbet esznek, nettó gabona exportőrök voltak a múltban és azok ma is. Még a hidegháború idején is teljesítették a Szovjetunió felé vállalt gabona exportjukat - évtizedeken át.

Minden olyan nyersenyagnak bőviben vannak, ami a normális 21. századi élethez szükséges. Van szenük, vasércük, alumíniumuk, olajuk és gázuk. Meg még egy csomó másminden, ritka földfémek, titán, miazmás.

De, talán, ami legfőbb, hogy mindezek gazdaságos kitermeléséhez helyi technológiával és megfelelően képzett munkarővel is bírnak.

Szerinted mennyi kínlódás volt kikísérletezniük, hogy titán oxid tartalmú homokból titánt állítsanak elő? Az elmagyarázott technológiát még csak meg sem értettem. Mindenesetre, már pár éve nem az oroszoktól importálják a titánt - amit pedig még a hidegháború éveiben is tőlük vásárolt a CIA különböző fedőcégek neve alatt.

Ha alaposan belegondolsz, tehát van mit enniük hazait, van miből és van mivel vasat, acélt, alumínium ötvözeteket, vagy különböző műanyagokat, gyógyszereket, ruházatot előállítaniuk. Nem akarnék messzire utalni, de ott a második VH alatt is teljes ellátás működött a polgárok részére, nem volt jegyrendszer. Pedig ők akkor nem importáltak sem Angliából, sem Franciaországból, vagy Németországból sem semmit. És ez akkor volt, az 1940-es években. Sőt, ők jöttek saját költségükön ide felszabadítani Nyugat-Európát, saját technológiával, eszközökkel, amiket mindezek mentén ők hoztak össze, sőt, ide is szállították mindezt a tengeren túlról, és utána még le is győzték a németeket. Ezzel párhuzamosan háborút vívtak a Csendes-óceáni fronton a Japánok ellen  - ahová sem az Európai, sem a Szovjet hatalmak nem segítettek be egy petáknyit sem.

És mindez 70 évvel ez előtt történt, még bőven az analóg korban - már akkor is nagyon hatékonyak voltak. Sőt, 1940 előtt 50 évvel is.

Nos, azt kéne itt megérteni, hogy ők bár lehet mondani innen, hogy erőszakos típusok, de nem rossz indulatúak. Nem maradtak itt Európában, sem 1918-ban, sem 1945-ben, mint Sztalin, aki rabolni és fosztogatni jött hódítási szándékkal ide. Mi magyarok bőven tudjuk, hogy Sztalin mi volt - egy könyörtelen hóditó, aki felszabadításnak mondta területi foglalásait. Az amcsik meg csak támaszpontokat hoztak létre nyugat-európában, saját fegyverzetükkel, hogy az általuk már rég felfedezett Sztalin minél kevesebb országban boríthassa vörös uralomba a jogrendszert.

Szerintem elég jól látták ők a kommunizmus veszélyeit, mivel az ő CIA-és tevékenységeik a Föld minden országában csupán a Sztalini, Brezsnyevi doktrína ellenreakciói voltak. Érdekes módon az amerika ellenes magyar seggnyaló honfitársaink arról nem emélkeznek meg, hogy először a SZovjetunió támadt minden lehetséges fronton a világ minden táján, hogy saját kommunista diktatúráját terjessze. Hanem mindig azt halljuk, hogy a rothadó implarsta USA. Neked nem rémlik, hggy ez gyakorlatilag a régi kommunista propaganda ismétlése? Mert nekem egyértelmű.

Szólj hozzá!

Címkék: usa hazugság oroszország - propaganda szovjetunió ll kommmunista


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr1214130937

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása