HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2012.06.09. 14:58 Mr. Waszabi

Letöltendő - mindannyiunknak

Mindannyiunknak, 10 év. Ez Orbán termése röpke 2 év alatt. Hogy válság van? Baszki, az üzleti életben mindenki tudja évek óta, hogy válság van. Orbán Viktor meg hazudik, mint a vízfolyás, ígérget. Mégis. Meg a sleppje, akik levegőt se vesznek egyetértése nélkül, ezt azért lássuk. Szóval nem Matolcsy, Lázár, Rogán, Selmeczi, ők csak strómanok, hogy Orbán nem magát sározza be egyedül. Hogy miért? Egyrészt, mert fingja nincs semmiről. Jobbára pedig, mert nem is érdekli mi lesz velünk, a nemzettel. Életében nem dolgozott rendes munkát. 1990 óta  parlamentben ül, előtte egyetemista volt. Ezért lehet a dolog így. A rendszerből él, az újból. Zsírjából, ha úgy tetszik. Fingja nincs a valós életről, ami a piacgazdaságban tapasztalható meg, 22 év óta. Ez a valóság. Ingyen élő, magyarul. A legigazibb ingyenélő.

Az egy dolog, hogy valaki kormányfő létére nincs tisztában a gazdaság és az állam helyzetének alapvető összefüggéseivel, így második kormányzása idejére sem, röpke 20 év után. A nagyobbik baj, hogy orvosló mintáit a kommunista rendszerből veszi, amelynek kényelmében felnőni szíveskedett. Miközben fennhangon tagadja azt. Még nagyobb baj, s vezetői hiba, hogy amennyiben sikerre igyekszik, úgy szakértőkre kellene bíznia, ami azok kezébe való. De ez nem történt meg. Most is hazudik, csak most már nyilvánosan. Épp csak a helyszínt válogatja meg. A külföldieknek minket hülyéz, nekünk meg őket. Megosztás mestere ő, kezdettől. S tudod mit okozott az oszd meg és uralkodj szép hazánk történelmében. Már ha emlékszel rá az általános iskolából. S még is rászavaztál? Megérdemled, bolond vagy.

A baj az, hogy nekem is le kell töltenem a te hülyeséged büntetését. Mert a demokrácia ilyen béna, te hittél, szavaztál én meg kénytelen vagyok a következményekben osztozni. De nyugi, te is együtt ülsz velem. Megértelek.

De azt azért szeretném látni, majd 2015-ben, hogy ő is letölti szabadságvesztését nemzet- és hazaárulásért. Minimum. Mert aki ilyen mértékben lopja meg, károsítja meg saját népét, nemzetét, az legkevesebb annyit érdemel, amennyi szopásra ítélte a kezére bízottakat. 10 év letöltendő, mondjuk Recsken. Hogy megtanulja, mi az, dolgozni és még is nélkülözni. Mert jelen állás szerint 22 év alatt ezzel nem jött tisztába őkelme. Épp ideje már.

Aki népe szemébe hazudik, nem érdemel mást. Nem Gyurcsány a mérce, pont azért nem, mert ő már precedens volt, lájt kivitelben, mire Orbán kormányra került. Ha tudható, mit nem követhet el a fővádló, hát ne kövesse el a tízszeresét az általa elítélteknek. Büntetés nélkül legalábbis. Hiteltelen? Enyhén szólva.

 

Szólj hozzá!

Címkék: orbán hazudik


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr624575235

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása