HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2012.11.30. 21:22 Mr. Waszabi

Az elnök emberei

Mármint a miniszterelnökéi. Fantasztikus, mire nem képesek, nem de? Matolcsy, Lázár és természetesen a Führer maga, Orbán Viktor. És még sokan mások, valahány név a naptárban, akik ugyan nem tettek le semmit a nemzetközi politika/pénzügy/ipar asztalára, senki nem ismeri ebbéli ténykedéseiket, mivel nem kaptak rá lehetőséget a zsidó lobbitól, de ennek ellenére nagyon tehetségesek, az bizonyos. Hisz kik is lehetnének a Führer emberei, ha nem a legtehetségesebbek? Undorító feltételezéseknek nem adnék helyt, miszerint nekéje-nakája-ördögöreganyja is lehetne helyettük. Pfúj! Ki merne ilyesmire gondolni is? Hazaáruló zsidó bérenc az ilyen, nem de?

Ne legyünk rosszindulatúak, ha nem vagyunk hozzájuk hasonlóan tehetségesek, amondó vagyok. Tisztelem az univerzális embereket, akik bármihez értenek, bárhol, bármikor. Akiknek nem lehet olyan kérdést feltenni semmikor, amin gondolkodniuk kellene, akár egy percig is. Igen, az ilyen emberek emelhetik nemzetünket az unortodoxia csúcsára, csúfjára a sok hülye nemzetközi szakértőnek.  

Ők Mindenhez értenek, nagy M-mel, pusztán egy szimpla jogász/közgáz diplomával, nagyjából nulla gyakorlati tapasztalattal. Nem negatívumként említem, hisz kifejezett érdem, ha valaki 20 éve csak a Parlament és környéke négyzetmétereit koptatja cipőjével és mégis képes átlátni s acélos figyelemmel elemezni, értelmezni mindazt, amire az úgynevezett szakemberek hasonló időtartamban eltöltött szakmai pályafutásuk után megfeszített figyelemmel sem képesek. Ugye?

Ez igen, ezt tényleg meg kell tapsolni, le a kalappal előttük, a tehetség őszinte, mélyről jövő elismerést kíván. Csak ámulok, mintegy másfél éve, hogy  a FIDESZ vezérkarban rendszeresen helyet cserélnek a szagértők szakértők. Selmeczit kinevezték nyugdíjszakértőnek, csak mert évtizeddel korábban TB vezetőként tudott csilli-villi fürdőszobát építtetni. Talán félreértelmeztük a Nemzetvezető korabeli lépéseit, ki tudja? S aztán Rogán Tónit, aki seperc alatt be tudott ugrani helyébe, avatott s tájékozott szakemberként, amikor a kiflicsücskös nagyasszony már túlblamálta magát a saját szakterületén. Vagy csak elment nyaralni, ki tudja?

Orbán és Szíjjártó Martonyi helyett intézte a külügyet azeri barátainknál, rövidre rá viszont Martonyi nyilatkozott IMF-ügyben Varga helyett. Ki érti ezt ortodox, maradi felfogásával? Hát ezért kell unortodoxia, hogy tanulhassunk a zseniktől. Ránk fér, maradiakra, szakértőkre, szó se róla. Lázár pedig a jolly-joker, aki mindenhez ért, ez látszik, legalábbis beleártja magát. S Orbán teszi fel a koronát, amikor a forint árfolyamhoz való szakértelmével a gazdaságról szerzett egyéb minimális ismereteit übereli. Szép kép, majdnem elhiszem, hogy ilyen a jövő. Köszönjük, hogy e tehetséges emberek értünk fáradoznak, nem mondhat mást a szám, ez van. Egyszerűen nem lehetünk elég hálásak e tehetséges polihisztorok önfeláldozó tevékenységéért. 

Csak remélni tudom, hogy nem fogunk csalódni. Mert, ugye Unortodoxia vezetőiben nem lehet csalódia a plebsznek, ezt Mindannyian tudjuk, nagy M-mel, nem kicsivel. Mondd hát, testvér, hogy nem így leszen, úgy szeretném hinni!

Ugye, milyen jó volt ezt olvasni? De azért, eszedet ne cseréld fel a seggeddel, hátha eredeti állapotában lesz rá szükséged, ha a fenti őstulok-igazságok mégis hazugságnak bizonyulnak. Ki tudhatja ezt máma? Senki. Tudod - tartsd szárazon a puskaport, biztos, ami biztos...

Szólj hozzá! · 1 trackback

Címkék: orbán lázár tehetségek matolcsy unortodoxia


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr204940344

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Mandiner blogajánló 2012.12.01. 11:18:01

Ezt a posztot ajánlottuk a Mandiner blogajánlójában.

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása