Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2013.04.08. 21:17 Mr. Waszabi

Az igazi Nő

Sok marhaságot lehet olvasni, hallani arról, hogy egy pasi számára ki lehet az igazi Nő. Hogy kit keressen, mi alapján keressen, válasszon. Nos, ami biztos, hogy a Nő nem választ. Pontosabban, választ, de nem dönt. A férfi dönt, mindig. Láttam elégszer, onnan tudom.

Számomra az igazi Nő az, aki magától eljut arra a meggyőződésre, érzésre, hogy szülne nekem gyereket. Akiben ez az érzés megszületik, autentikusan, kortól, élethelyzettől és akaratomtól függetlenül. Az valami. Akkor adja magából azt a Nő, amit egy férfinek adhat. Mert ez a bizalom legfelsőbb foka, amit egy férfi megnyerhet egy nőnél, ennél feljebb nincsen semmi. Rövid lesz ez a bejegyzés, azt hiszem. Nincs mit mondani erről, sok mindent legalább is, azt gondolom. Amikor az erők, ösztönök találkoznak, nem tervezetten, hanem sorsszerűen, természetesen, tudósok és újságírók képzelgéseinek ellenében, azért. A lehetőséghez ember nem sokat tehet hozzá - dönt, igen vagy nem, ennyi a lehetősége.

Nem egy ilyen adódik egy férfi életében sem, s azt gondolom ennek okán, hogy a nőkében sem, csupán az a kérdés, hogy mely esetben, ki, mit nem mer eldönteni, vállalni aktuálisan.

Ismerem a nőket, legbensőbb lelkivilágukat, vágyaikat? Igen. Akár 24 éves, akár 50. De ez nem jelenti azt, hogy globálisan bármelyikük életének részévé kellett legyek. És fordítva is igaz. Az az igazi pár, aki nem csak akar vállalni, amikor odaértek, de képes is és akarja is. Ez a válasz a Nők nagy kérdésére, nem a negyvenkettő. Ami, bármely közhiedelemmel ellentétben kornak sem rossz szám, nőknél sem. Még gyerekvállaláshoz sem. 

A boldogság nem attól függ, hogy az ember mit képzelt róla korábban. Megélni, az a valami. A többi, az elképzelések, várások, nos, mindaz smafu. Akár férfi számára, akár nő számára.

5 komment

Címkék: gyerek szex boldogság párkapcsolat


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr535212390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

DieLente 2013.04.10. 16:27:41

ez a két utolsó bejegyzésed egészen érdekesen kapcsolódik a balett címűhöz és eszembe jutott milyen jól eleszmecserézgettünk.

Mr. Waszabi 2013.04.10. 18:43:28

:) Általában olyan dolgokról szoktam szólni, amiről mások nem beszélnek, és fontosnak látom a boldog élethez.
Nem attól lesz színes a világ, ha mindenki ugyanazt mondja, mert trendi, mert az olvasót lehet vele hülyíteni, amire sokan ugranak, mert az növeli az olvasottságot, a reklámbevételt - hanem ha sokféle nézőpont, szemlélet olvasható.
(Tekints a blog mottójára, ugye:)

DieLente 2013.04.11. 08:08:24

több blogom is van de ezek belső indíttatásból születtek. akiknek érdekes volt, azok odataláltak mindenféle cirkusz nélkül is. jó megosztani a tapasztalatainkat, hogy miként kezelünk helyzeteket és találtam már a blogon keresztül megoldást különböző problémáimra. sokszor nem is kellett, hogy hozzászóljanak elég volt leírni és később visszaolvasni.

Mr. Waszabi 2013.04.11. 21:39:54

És hol tekinthetők meg? Mert itt a nevedre kattintva nem mutat egyet sem. Megnézném...

DieLente 2013.04.12. 07:30:20

privátban jó? a bloghu-s email címedre.
süti beállítások módosítása