HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2014.06.20. 20:49 Mr. Waszabi

A nő kínlódása

Szóval, százszámra olvasom a kínlódásaidról szóló blogbejegyzéseket. Már kínomban nevetek, amikor profi kurvák blogolnak arról, miért nem boldogak. Pedig ők dugnak ezerrel, amit te nem teszel, huszadrangú kifogásaid okán, ám épp attól szenvedsz, vagy legalábbis ezt véled szenvedésed legfőbb okának, hogy téged nem dugnak, mert nem kívánnak.

Ne legyél hülye. Ez az élet legfőbb tanítása. Tehát, ha dugnál, mint egy kurva, akkor ne akarj mást mutatni, lásd be, hogy ezt tennéd - és tedd meg. Ne a férfitól tedd függővé, hogy te mi vagy, ergo azt se, hogy mit tennél vagy nem tennél. A férfiak nem lamentálnak ezen annyit - megteszik és boldogok, a maguk szintjén. Amiről te feleséggént, kurvaként negatívan vélekedsz - esemény után, mellett. Sikeresnek vagy mondható? Nem igazán. A profi többet és egyértelműbben keres, ez a különbség csupán. Nem szép a kép, már amihez képest te nézed azt. 

Miért basz félre a a férfi melletted? Az itt a kérdés. Persze, hogy az. A válasz egyszerű: mert nem vagy jó abban, amit e tekintetben nyújtani tudsz. Miért nem? Mert nem akarod azt nyújtani, amit kéne, azért. Nem egyébért, csak mert mert nem akarod.  És miért nem akarod a férjeddel? Mert valami más idétlenséget képzelsz valóságként, mint amit a valóság megkívánna tőled. George Clooneyvel bezzeg akarnád, ezt mindketten tudjuk. Menne is faszán, ha lehetőséged adódna. De nem adódik. 

Sajnáltatod magad ezek mellett? Tedd nyugodtan. Csak arra ne számíts, hogy az élet ezt igazolni fogja. Tévedni emberi dolog, csak éppen ez nem jelenti azt, hogy az élettel parírozó dolgot művelsz. Nem mindegy.

Ha nő vagy, légy nő. Önmagad, te, akinek megszülettél. Akkor vonzó leszel azon férfi számára, akihez passzolsz előbbiek okán. A problémáidat többnyire az okozza, hogy te más férfihoz akarsz passzolni, mint akihez képes vagy. 

Az érem másik oldala, hogy többet akarsz az élettől elvenni, mint amit oda nyújtani vagy képes. A férfitól is olyan árat kérsz, ami miatt elmegy a kedve a bulitól. Nem éri meg neki az élmény. Ez nem a férfiak hibája, hanem a tiéd. Többek között ezért nem jött össze Clooney sem. De a többi is csak azért nem, mert többet vársz az élettől, másoktól, mint amit te nyújtani szeretnél. Önzésnek nevezik ezt ómagyarul. Szar ezt hallani? Elhiszem. Tégy hát róla, hogy többé ne kelljen!

Szólj hozzá!

Címkék: hűtlenség kurva önzés clooney hamisság vádlás


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr956392363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása