Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2016.05.11. 19:31 Mr. Waszabi

Pina vagy politika? Az itt a kérdés.

Magánélet vs. közélet?

Ha engem kérdezel, akkor egyértelműen a pinára szavazok. Ugyanis a nő legalább szeret - a politika meg nem ismeri ezt a szép magyar szót sem. Emez ösztönös - férfit kíván magának, aki boldoggá teszi. Szexuálisan és emberileg. Amaz meg? Csupán egy elmében megroggyant emberek mesterségesen alkotott fogalma, amely abszolút természetellenes volt már évezredekkel ezelőtt is, csak éppen kellően vonzó felmentés mindarra, amit emberként nem tettek volna, nem mertek megtenni emberek más emberekkel szemben. 

Mindezen eszencia után nem leszek hosszú - más emberek hazudozásaira ugyan ki s mikor áldozott volna bármi figyelmet, erőforrást támogatására, ha tisztában van vele, hogy sziklára veti magját? Senki, ilyen egyszerű a válasz a kérdésre. Ezért kellett a nettó politikusoknak hazudniuk népeiknek aktuálisan mindenkor. Gyengébbek kedvéért - a politikus olyan főemlős, amely embernek hazudja magát, miközben az állatoknál is rosszabb viselkedést tanúsít saját fajtársaival szemben. 

Most én kérek elnézést, mert 10 mondatban összefoglaltam, hogy az elmúlt ezer évek alatt ki kit hogyan nézett sikeresen hülyének? Ne már. 

Azt gondolom, embernek születünk mindannyian. Ki királyként, ki parasztként, ki közszolgaként, ki szakmunkásként. De. Ami közös bennünk, akárhová is születünk: mindannyian 3-4 kilóval születünk, bögrényi vérrel az artériáinkban, ugyanazzal az öntudatlansággal ordítva, és így is növünk fel. És, hogy a szülésnél az orvos pont ugyanannyit tehet szegényért, mint nagyon gazdagért. Vagy, hogy elődeink milyen környezeti feltételeket tesznek ránk felnövekedésünk során, az már egyéni sors csak. Van, akinek vagyont, hatalmat, van, akinek semmit.

Amiben biztos vagyok, hogy akármelyik rétegbe szülessünk is - az, hogy kiből, későbbi tapasztalásai mentén mi lesz, nos, az már személyes, egyéni döntése minden megszületettnek. 

De, a lényegre visszatérve: én értem a nők pinájának működését. Amit viszont biztosan nem értek, mindaz, amit ezen felül női grémiumként nagyon igyekeznek működőképes valaminek hazudni itt, elég rég óta. Szerintem bullshit, ami nem működhet. Nos, ezért nem is működik. Évtizedek óta. 

És nem az számít, hogy ki, kinek, mikor, miben hazudott, s miért. Nem. Az számít, hogy aki bármikor is hazudott, az nem mondott igazat valakinek - többnyire a nő a férfinak. Akivel pedig simán összetalálkozhatott volna, amint azt vágyta is régóta - csak éppen rosszkor, rossz helyen , rosszul döntött. 

Mert a férfi választ - de a nő dönt.

Bocs - nincs ma kitől elnézést kérnem. Mindenki a maga életét bssza el, saját tehetsége, vagy tehetetlensége mentén. Unforgiven - senkinek. Se férfinak, se nőnek.

 

Szólj hozzá!

Címkék: család férfi szex társadalom párkapcsolat ember születés


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr648708060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása