Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2011.02.06. 12:42 Mr. Waszabi

A szexről, szerelemről

A szex és a szerelem szimpátia függvénye. Tetszés, érzések, benyomások, amik ösztönöket, tudattalan mechanizmusokat mozdítanak meg. Ezek mind Benned vannak, ez mind Te vagy. Az intellektust meg egy más tészta, mivel arról nem mondható el, hogy csak Te lennél. Gondolataidat, gondolkodásmódodat számtalan ember befolyásolta, formálta évtizedek alatt, s a legtöbb esteben nem olyan irányba, hogy az eredendő ösztönös énedet erősítsék, hanem inkább dezintegrálják. Ezért olyan alacsony az önismeret szintje az emberek többségében (sokan azt sem tudják, mit jelent ez a szó, soha életükben nem foglalkoztak vele. Nem vicc.). Szóval, a párkapcsolatba, alakulásába ne keverd bele az intellektusodat, legalábbis ne szerepeljen a megfelelési paraméterek listáján. Egyáltalában ne legyen iylen listád, mert amit reá teszel, az mind intellektuális, tanult elvárás. Azt értem ezalatt, hogy ne akard eladni a fejedben levő tartalmat, csak mert valakivel szexuálisan vagy érzelmileg egyhúron pendülsz.

Most ugyan sok nő elégedetten mosolyog, hogy ez bizony a férfiaknak szól, de sajnos ki kell ábrándítsam őket: a nők e területen sokkal sárosabbak a pasiknál. Az természetes, ha a bugyid a sármos olaszos típustól vizesedik be, vagy a szőrős vagy a 120 kilós macis pasiktól ájulsz el. Ha egy ilyen pasi ráizgul valamilyen részedre, vagy netán minden porcikád izgatja, akkor már működik is valami. De ennek semmi köze ahhoz, hogy a milyen célkitűzések vannak a fejedben, főleg, ha azok nem a sajátjaid, hanem ollózott, netán beültetett cuccok, amik felett már eljárt az idő, csak ott felejtődtek. Márpedig ott az is szerepel, hogy hogyan alakítsd át a pasi gondolkodását saját szájad íze szerint. Na, itt szokott elbaszódni a dolog. Sokan ezzel cseszik el megannyi ismerkedési lehetőségüket. Egész egyszerűen csak azzal, hogy a tanult intellektusukat, ismereteiket összekeverik az eredendő énjükkel, s azt annak megváltozhatatlan, elidegeníthetetlen részének tartják. Nagy hiba. Ha a másik embernek az utóbbi nem tetszett, vagy csak egy része, vagy egyáltalán esze égában sem volt a sajátját lecserélni a nőére, akkor útilaput kapott a talpára. Férfiaknál is megvan ez, jómagam se vagyok kivétel, de sokkal kisebb mértékben, mivel egy pasi sokkal inkább a farka, a vonzalom mentén ismerkedik, mint az esze elvárásai alapján - ugye, hogy ismerős ? Ezért mondom, hogy kevéssé sárosak e témában, nem mintha ez mentség lenne bármire is.

Most már lehet rálátásod, miért nem igen kedvelik az okoskodó nőket a pasik. Mást ne mondjak, egyetlen könyvből tanult gondolatot se írtam le az elmúlt évek során, pedig nem keveset írtam. Használom az eszemet, érzelmeimet, szívemet, testemet, egyszóval minden velem született adottságomat az életem éléséhez. Gondolod, hogy ezzel pariban lehet, amit könyvekből tanultál, de nem éltél meg, nem tapasztaltál bőrödön ? S ha ezek alapján még versengésre is akarsz kelni, nos, elég hülye helyzetet teremtesz magad számára.

Nem tudok már 1 métert se magasugrani, ebben bizonyos vagyok, tuti leverném a lécet, elsőre biztosan. De nem is akarok magasugróval versenyezni, eszembe se jut. Meg sokminden más is van, amiben nem vagyok zseton és nem hiányzik, ösztönösen nem érdekel, nem izgat. Mindenkinek megvan a maga tehetsége az életben, s akkor boldog, kiegyensúlyozott, ha abban jeleskedik. Ez az önmagával való integritás adja vonzerejét. Megfigyeltem csúnya pasikat és nőket, akiket még is vonzónak láttam. Ezt az integritást fedeztem fel bennük közös vonásként. Ettől élő valaki.

 

Szólj hozzá!

Címkék: szex szerelem írás


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr62641917

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása