HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2012.08.01. 21:39 Mr. Waszabi

A Nagy Tévedés

Már ritkán szólalok meg. Nincs okom rá, hát nem szólok. Megírtam az elmúlt években a máról, amit kellett, s mostanában, a beteljesülés idején egyszerűen nincs miről írnom, csak szemlélem, hogy mindaz hogyan válik valóra. Most is röviden szólok egynémely idióta megnyilatkozása végett - a te érdekedben, nehogy tövig bekapd a lóbrokit. Nem érdemelnéd meg, úgy gondolom. 

Szóval, ahogy látom, egyre többen értelmezik a a maja naptár világvége jövendölését a kapitalizmus halálaként. Ám kurva nagyot tévednek, vagy nyersebben szólva hazudnak elképzeléseik nyomán a kommunista ideológiát favorizálva. Roppant barom félreértelmezése a helyzetnek. Azért szólok, mert nem fog bejönni - ez a találgatás sem, a sok közül. Ugyanis a materialista szemlélet hazugságainak végéről szól ez az időszak, globálisan, tehát a kommunizmuséról éppúgy, mint a kapitalizmuséiról. Akár bolíviai elnök az illető , akár magyar miniszterelnök, édes mindegy. Kicsit leértékeli magát mindenki, aki nem értette meg, miről is van szó mostanság. A bolíviai elnök is, meg a magyar miniszterelnök is. Mondjuk, kicsit ciki, ha Magyarországon az az Orbán Viktor akar kommunizmust csinálni, aki a Kádár-félét megdöntötte 22 évvel ezelőtt, de apróságokon ne akadjunk fenn.

Ahogy én láttam - s előttem már ezt megállapították páran - nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni. Most se lehet. Tehát buta barom az, aki azt hiszi, hogy ha a kapitalizmus szenved saját hézagai okán, akkor elérkezett a kommunizmus ideje. Ez a gondolkodásmód csak arról árulkodik, hogy valaki nagyon primitíven, csak materialista személetben képes gondolkodni. Nem sokat ér, azt kell mondjam, egy lyukas kétfillérest nem tennék rá.

Nem érkezhetett el a kommunizmus ideje, ugyanis már korábban, egy másik korszakban megítéltetett. Észre kéne venni, hogy ez a másik korszak 22 évvel ezelőtt ért véget, globálisan. Mondom véget ért, akkor és ott. Nem tudom, mennyire világosan fejeztem ki magam. Oktalan feltételezés, hogy csak mert Kubában kicsit tovább tartott, vagy Venezuelában újjá éledt (az állami olajtartalékok farvizén ott akár királyság is lehetne, mint Bahreinben, ugye, ezt lássuk azért), hogy emiatt ez globális reményekre adna okot. Orbán Viktor egy Hugo Chavez féle barom, aki azt hiszi, hogy mindezt ő is megvalósíthatja újra Magyarországon. Hát, nem teheti meg, most mondom, hogy kudarc lesz a vége. Ugyanis a kapitalizmusban most bekövetkező változások nem jelentik automatikusan a korábbi letűnt időszakok létjogosultságát, ezt csak a materialista szemléletű buta ember hiszi így. Nagyjából egy lyukas 2 fillérest sem ér az ilyen szemléletű ember tévelygése. Mondtam már, de megismétlem, hogy biztosan tudd - nem tévedés.

Nem fogom megmagyarázni, miért mondom ezt, de egy év múlva látni fogod, hogy ez biztosabb tény annál, minthogy ma Magyarország miniszterelnöke Orbán Viktor. Akár 10x biztosabb, nyugi. A tudatlanság nem erény, az ő esetében sem, így ezt ő is keservesen fogja megtanulni a saját bőrén. És ha rá alapoztál, képzelgéseire, akkor te is vele együtt.

Uff, én beszéltem. Eddig nem bizonyosodott be, hogy tévedtem volna bármikor is, így nincs okom feltételezni, hogy ezúttal másképp lenne.

Minden jót kívánok a magyar népnek!

Szólj hozzá!

Címkék: orbán venezuela barom bolivia maja naptár


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr604691189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása