HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2013.02.28. 20:16 Mr. Waszabi

A FIDESZ nem antiszemita

Nem, tényleg nem az. Szavai szerint legalábbis nem az.  De tízszer rosszabb, gonoszabb. Alattomosan locsolja a naftát 3 év óta a Magyarországon mindenkor pislákoló fajgyűlölet őrlángjára, szítva azt folyvást, hadd kapjon erőre. Mert ez az ő malmára is hajtja a vizet.  Nincs rosszabb annál, mint aki nem meri felvállalni céljait nyíltan, de azért másokkal szívesen elvégezteti, mint piszkos munkát, s ennek égisze alatt locsolgatja, táplálja mások gyűlöletének tüzét, miközben szavaiban képmutatóan elzárkózik az általa okozott történésektől, mondván, semmi köze hozzá. Mert erről szól a FIDESZ retorika nagyjából, kétkulcsossága, ugye, mint a baszni vágyó szűz, aki eljátssza, hogy de ő nem is - gyűlöletet kelt mondandójával, viselkedésével, majd, miután fellobbantotta a lángot, a másikra keni a felelősséget, szavaival tagadja, hogy bármi köze volna a kikelt maghoz. Ez nagyjából nettó hazugság.

Ezt művelte a Gyurcsány kormányok alatt mindvégig, és ezt műveli most a Jobbikkal is. De aki játszik a tűzzel, az előbb-utóbb megégeti magát, ez tudható. Nem lehet baszni is meg szűznek maradni is egyszerre, ez is régi magyar bölcsesség. Ilyen tekintetben a Jobbik sokkal korrektebb, még ha nem is szimpatikusabb mondanivalója okán - legalább nem csap be, azt képviseli, amit valójában gondol. 

Magam azt gondolom, hogy jobb egy ellenség, akiről tudható, kicsoda ő, mint egy barát, aki mindenkinek hazudik, csak hogy előnyt húzzon belőle. Mert sosem az csap be, aki nyíltan, egyenesen s következetesen képviseli álláspontját - hanem aki trükközik, sunyít, hazudik, hogy azt ne ismerhesd meg. Aki téged becsap, megtéveszt bármi módon, az elveszejt téged, előbb-utóbb. Értsed is, amit olvasol, az a tanácsom.

Szólj hozzá!

Címkék: orbán fidesz antiszemitizmus kövér bayer idegengyűlölet


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr875110603

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása