HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2013.03.02. 21:23 Mr. Waszabi

Logika - egy elfelejtett tudomány

Nem Habony Árpád szarta a spanyolviaszt. Lehet akármilyen szellemi mester a kendóban, sőt drukkolok is neki, hogy ebben ő minél jobb legyen. Mert minden nagy ember a tanácsadói, mentorai korlátai alá van szorítva. Értsd ómagyarul: ha valaki miniszterelnökként spirituális, mentális tanácsadókra szorul, az alárendeli magát tanácsadói szellemi, mentális irányultságának, korlátainak. 

Orbánról pontosan levehető cselekményei, viselkedése és megnyilvánulásai mentén, hogy egy erőszakos fráter. Összevetve ezt mentális tanácsadója nemrég kiderült viselkedésével, hát nincs min csodálkozni. De kedves FIDESZ hívő, kérlek, te se csodálkozz, ha arra ébredsz majd egy napon, hogy bálványod téged is bedarált, beáldozott saját gépezete oltárán. Engem kevéssé izgat a nagy emberek lelki üdve, mint a tiéd. Én tudom, hogy téged becsaptak, az viszont rajtad múlik, hogy te felismered-e ezt a tényt. Az sem mindegy, hogy mikorra ismered fel. Gondolkozz, nem engem szolgálsz, sem lelkileg, sem adóiddal, amelyeket a miniszterelnököd vetett ki rád (is).

Szóval, nem lehet csodálkozni a végeredményen. 1: ha karizmatikus emberként, vezetőként van annyira bizonytalan saját magában, hogy mentális tanácsadók, mentorok tanácsai szerint igazgassa az országot; 2: ha nincs annyi önkontrollja, hogy megvizsgálja, tanácsadói tanácsa mentén milyen képet alakít ki magáról  a plebsz köreiben. 

Hát, ez utóbbi nem sikerült valami jól, hiába vizionálta Habony úr azt, amit. Jelzem, Habony úr álláspontjának ismerete nélkül is el tudták dönteni az emberek 2002 tavaszán, hogy Orbán valahogy még sem az Utat képviseli a magyarság számára. A sok rohadt, szemét, műveletlen ember, mi? Akik nem érnek fel a miniszterelnök Habony által alakított önképéhez? Ugye, tehetséges ember számára mindig ez a kálvária, a többség meg nem értése? Az a szemét magyar többség, aki bízott a miniszterelnök úr szavaiban, ugye az tehet róla? A gonoszok,  a minden hájjal megkentek, a magyarság megrontói, mi? Vagy inkább a miniszterelnök úr gonosz, meg a tanácsadói. Ez utóbbi valószínűbbnek tűnik, ha csak a számokat tekintjük. Pár önjelölt zseni, vagy egymás által annak jelölt, szűk baráti körben, versus 10 millió igazi, dolgos magyar. 

Tényleg sajnálom, miniszterelnök úr. Őszintén. Nem eléggé tehetségesnek lenni, önmagunk elképzeléseihez képest, az mindig szar ügy, csalódás a köbön. De ezen nem fog segíteni 100 mentális tanácsadó sem, akkor sem, ha egyenesen Indiából hozatja őket. Mert szarból nem lehet várat építeni, azért. 

Az Ön vergődése, kínlódása valójában Adolf Hitleréhez hasonlít, 1945 tavasza tájékán. Nem mondok többet, ez a mondat pontosan ábrázolja az Ön eddig elért "eredményeit" (ha annak lehet nevezni az Ön ténykedéseinek eredményeit) és ez elkövetkezendő teljesítményét. Ezotériához értő emberként annyit mondhatok, hogy Ön leszálló ágon van. Ha Habony úr mást mondott Önnek, akkor már legalább 6 hónapja becsapja Önt. De inkább 14 év óta. A hazugok pedig nem nyerhetnek, ez meg a mai valóság. Ezt Matolcsy úr is megmondta, habér nem így fogalmazta. De néha a leggonoszabb ember is prófétikus. Nézze csak meg a az elmúlt évben kipattant dopping botrányokat a sportban. Évtizedre visszamenőleg minden sportoló lebukott röpke egy esztendő alatt. S sokan buktak meg más területekről is. Diploma pl. Apa, MÁR elkezdődött. Akkor is, ha fészbukon idilli családi képeketz közölsz magadról, akkor is, ha ezt sokan lájkolják. Mert leginkább mindenki a saját életét lájkolja, azért. De ezt majd tetszik tapasztalni 2014 tavaszán. Addig még sok elbaszást tetszenek foganatosítani Magyarországon. Nagy emmel írom, ámbátor, Ön nem biztos, hogy nem kényszerül nemecsek ernő megalázó útjára akorra legkésőbb. Na, nem azért, mert erkölcsileg azt a pályát járná be önhittsége nyomán, hanem mert a nevét 3 pontos betűmérettel szedik, csupa kisbetűvel. Persze, értem én, hogy nem erre vágyott, na de, ki nem szarja le, hogy Ön mire vágyott 10 millió becsületes magyar ember ellenében? Bárki simán leszarja, már ma is. Mármint a 8 millió szavazóból. S 2014 tavaszára ez az arány az Ön, addig még elkövetett felelős intézkedései nyomán csak romlani fog az Ön elképzelései ellenében. Legalábbis, ha az emberek önérdeke erőssebbnek bizonyul az Ön ezerszer lejáratott hazugságaival szemben. Én azért bízom az emberek önérdek-felismerő képességének megmaradásában. 

Különösen érdekes igazság ez annak fényében, hogy Matolcsy úr amatőrként jóval többet tud Habony úrnál ezotéria tekintetében, ám ő sincs a fasorba sem. Ma legalábbis ez látszik, innen a kis ember szintjéről, anélkül, hogy bejáratos volnék bármelyik minisztériumba vagy hozzáférésem volna bármely titkos dokumentumhoz.

Szólj hozzá!

Címkék: tanácsadás orbán ezotéria csőd mentális matolcsy habony


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr685113727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása