Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2015.08.11. 20:28 Mr. Waszabi

A Nő komplementere nem a fasz

Mondta egy értelmes, kedves doktornéni nekem, évekkel ezelőtt egy netes társkeresőn. Én meg azt mondom most, sajnos muszáj tapasztalatok alapján: nem a faszt nem - bizony az. És a nők többségének véleménye szerint nem is több. És ez nem a férfiak által erőltetett szexista világképe miatt az ma, ami, hanem a nők által forszírozott világkép miatt. Nem a férfiak kérnek elnézést emiatt - és ezt mindjárt le is vezetem. 

Harc van a két nem között régóta, amit a nők igyekeznek megnyerni ott, ahol tudnak - ha a férfi leszar téged, akkor bizony ott kell őt megfognod, ahol tudod. Dzsungelharc zajlik nagyjából. Azaz, szexuális teljesítményét alázd, hogy hatalmat végy felette az élet más területein - ez nettó ego, nem egyéb, semmi köze a szexhez. Az nem számít, hogy saját kialakulatlanságod miatt nincs orgazmusod, vagy a vonzalomtól egészen független számításaid miatt fontál be egy férfit, mint életed működési zálogát - nem fog számítani a mit, kivel, miért, ha sikeresen elnyomod a célszemélyt. Legalábbis nagyanyáid, anyáid tanításai szerint ennek működőképességében hiszel te is ma.

Pár rövid mondatba belefér mindaz a szemétség, ön- , család- és nemzetpusztítás, amit ma a nők képesek elkövetni saját életük boldogsága ellenében, akárhol a világon. És el is követik, egojuktól vezéreltetve.

Ugye, te is érzed, hogy nincs mihez gratulálnom? Örülök, hogy egyet értünk - már, ha őszinte vagy magadhoz. Nagyjából itt száll ki az olvasók 90%-a, azaz nők, akikben egojuk erősebb a megoldás keresés igazánál, ezért sértve érzik azt az ilyen nyers posztoktól. Inkább lapoznak - én se javasolnék mást. Ha nem vagy őszinte magaddal sem, akkor mással még kevésbé lehetsz az  - az meg kit érdekel a férfiak közül, akármely mértékben? Senkit. Magadnak rontod, amit rontasz -  a férfiak is maguknak rontják, amit -, meglepetést anyád, nagyanyád után már nem okozhatsz egy pasinak sem ma. De hülyén fogsz kinézni ebbéli önámításaid mentén, annyi biztos. Mert aki nem érti, hogy mi, miért nem működik élete azon vonatkozásaiban, amikre rég törekszik, ám tettei nincsenek szinkronban beszédével, s ekként vélt törekvései eredménye fals - nos, az hülye. Nincs jobb kifejezés erre. És akik mindebben magukra ismerhetnek - azok mind egy szálig nők. És persze férfiak is. Ez a valóság. Sajnos.

Az alap hülyeség-tétel: a nő okoskodik akármiben, saját javára a férfiak szerepét illetőleg, hogy fölibé kerüljön hatalmilag, de azért modern világunkban elsődleges helyen szerepel a nők szexuális igényeinek kielégítése, azaz a vibrátor-ipar virágzik. Vagy bármi, ami a nő szexuális igényeinek kielégítéséről szól. Bármi terítéken van. Nézz csak körül a neten, a nyomatott sajtóban, ez köszön vissza. 

Miért, kérdem én naivan ? Ha tényleg nem a fasz a komplementere a nőnek, akkor miért jön ki mégis a számlaegyenlegből  ez a végeredmény? Vagy csak nekem szúr szemet a disszonancia az álmodozás, a kamu-mellébeszélések, mókusvakítások illetve a tettek valósága között? Nem hinném.

Szeretőnek álmodsz másokat férjed, párod mellett, akiknek csak behazudtad érdekből valójában, hogy mit jelentenek számodra? Vizesedik a bugyid a Coca-Cola reklám-fiúktól, de férjednek eszébe se jussanak más nők? Mindezt nyomatja millió nő, hogy ez normális, miközben állandóan a férfiakat vádolják szemétséggel, hülyeséggel?Aztán játszod a meglepett elhagyottat nőként, amikor az általad bevarrt és becsapott vagy éppen partvonalra száműzött muki faképnél hagy, amikor rájön, hogy átbasztad nettó? Min lepődtél meg ? Mit reklamálhatsz egyáltalában és kinél? Saját hülyeségeden kellett volna inkább csodálkoznod, kellő időben, nem pedig utóbb sajnáltatni magad. És magadnál kellene reklamálnod is saját marhaságaid kudarcai kapcsán. Szerintem ez a valóságod. 

Az csak vélt előny reménye, hogy a férfiak a többsége inkább beáll a sorba, lemennek kutyába, mert pinát akarnak - az ilyen faszkalap is megéri a pénzét - viszont te ebben bíztál nőként, hogy ez működhet, mivel erre neveltek korábbi életed alatt mindvégig. Női felmenőid. A sok kudarcot elnézve, neked sosem tűnt fel az az apróság, hogy  mindezt a szemléletet mindig női felmenőid tanították neked, akik hozzád hasonlóan ugyancsak kudarcos életet realizáltak a neked tanított "igazi igazságok" mentén? Amit aztán felnővén, jobb esetben megkaptak tőled a drót végére fűzött egyedek is - de vele az állandó elégedetlenséget, lelki szipolyozást, vérszívást is, és elsorvasztást is, ami végül halálukat okozza idő előtt. Ráadásul olyan rafináltan műveled, hogy még az illető férfitárs kér elnézést halálos ágyán a jövendő özvegyétől, hogy cserben hagyta a nőt és családját - közben a jövendő özvegy tördeli kezét, a férjét kárhoztatva, hogy az miért nem vigyázott magára jobban, hisz tudhatta volna, hogy a család rajta múlik. És milliók haltak meg évtizedek alatt e gyökértelen és eredménytelen női önámítások miatt, de még minidg nem terelődött magadra, a női mainstream felfogásra a gyanúd, hogy ti nem csináltok jól pár alapvető dolgot az életben? Hogy azért olyan szar, legyen akármilyen jó indulatú a párotok?

Az ilyen képmutatókat elevenen égetném el rőzselángon, itt és most - egy életen át szívták ugyanis a vérét, lelkét a pasijuknak, aztán még őt teszik felelőssé, ha kivérzik - nyilván nem lehet másképp, ha az elhunyt után az özvegyek még népszerűek akarnak maradni.  De hát valójába a kurva anyjába menjen vissza az ilyen asszony.  Undorító, szerintem. És nem csak szerintem - hanem valamennyi becsületes magyar férfi és asszony szerint. Kevesen bólogatnak, úgy érzékelem. 

Na ja, hát én is akkor élvezek egomnak leginkább megfelelően, ha magamnak csinálom. De. Pontosan tudom, hogy az egom élvezete nem az egész emberé, aki vagyok. És mint értelmes lény, az egészemet szolgálom, nem csak az egomat. És felfogtam, tapasztalásaim rengetegében, hogy boldoggá az tesz, ami egészemet szolgálja, nem pedig csak az egomat szolgáló lépések. Na ez az, amit egy nő nehezen fog fel - a boldogság viszont itt kezdődik. 

Kérdésem: a nők miért nem fogták ezt fel ? Válaszom: mert nem akarják, gyengék és önzők ehhez. Innen indulunk ma. És bár 18+ os karika nem volt e bejegyzés előtt, most a 40+ ost felteszem. Mert alatta nem vagy elég értelmes, hogy értsd, amit olvasol. Azért nem, mert neveltetéseddel ellenkezik, amit itt írok. S ha mégis ül a dolog, értelmileg, akkor kérlek írj, reklamálj - szeretem az értelmes nőket. Tényleg, nem kamu - nálam itt kezdődik a Nő :)

Nincs guminőm, eszembe sem jutna - brrr. Férfivibrátorom (? van ilyen?) vagy műpinám, szopógépem sincs - mert a valódi nő a mérce, testestül-lelkestül (!), mindenkor, tehát reá vágyom, minden aspektusára, kölcsönösen, ergo nem csapom be magam tudatilag részleges pótszerekkel vagy mű-szerekkel sem. Ami hiányzik az hiányzik. Ha épp nincs nőm, mert egy sem alkalmas önzése vagy butasága okán semmire - ugye a szex, az nem csak hús, hanem lelki hullámhossz is felerészben, meg kémia is másik felében -, akkor inkább nincs, tudomásul veszem a tényt. De fizetni sem fogok érte, mert az se különb élvezeti szint a guminőnél, az is csak egy pótszer. A férfi az öntudatában gyökeredzik, abból származhat akarata - a zéró öntudatból, vagy egy ebéből nem származhat ilyesmi sosem. 

Tudomásul veszem a valóságot, és igyekszem nem becsapni magam, a legkisebb mértékben sem. És igyekszem felvállalni mindenkor, minden élethelyzetben az aktuális igazságot. Mert az a helyes, az az előrevivő. Itt kezdődik egy férfi valahol - szerintem. Nem oldom fel a gerincemet se sósavban, se punci-nedv ígéretében, se pénzügyi kenésekben, legyen az akármilyen tömeges ígéret, se egyéb lelki vészkijáratokban, baromságokban, és nem hagyok az orromba karikát fűzni sem semmi női praktika mentén - megmaradok inkább férfinak, aki tudomásul veszi, hogy hiába tesz meg bármit a nőkért,  nem válthatja meg őket saját egojuk hülyeségeitől.

Mert a férfi-nő kapcsolat az két egész ember kapcsolata, minden aspektusban - legalábbis az kéne, hogy legyen. Fej fej mellett, plusz lélek lélek mellett, vállvetve. Már egészen jól megy nekem ez a nézőpont -  fél boldogság, hogy nem adtam el magam hitvallásom ellenében, holmi csak pináért - nem éri meg, senkinek, amondó vagyok :) Hogy a férfi képes-e ezt felfogni, képes-e magától rájönni ezen igazságokra, nos, az rajta múlik. Nem fogok egy idióta önámító helyett sem elnézést kérni soha, akár nő, akár férfi(?) az illető. Hülyének lenni alapvető emberi jog - és ezt nem szabad korlátoznia más embereknek. Akkor sem, ha látják, hová vezetnek ezen idióta döntések társadalmi szinten akár. Nem lehet megturbósítania senkinek az emberiség természet kikényszerítette fejlődését. Ez tán a legnagyobb tévedésünk, évszázadok óta, mármint, hogy lehetséges szél ellen okádni - nem lehetséges, mindig a ruhán landol a cucc, ami nem vonzó eredmény. 

Mai témám ez, a társkergetés, habár igyekeztem kerülni a témát itt, konkrét posztokra értve, hisz magam is egy netes társkeresőn kezdtem blogolni, írni, és e blog mindazon tapasztalatoknak, megfigyeléseknek eszenciájaként jött létre , amikre ott szert tettem pár év alatt. Igen, a férfiak gondolkodásmódját szerettem volna megváltoztatni, hogy az állóháborúnak végre vége legyen a két nem között.

Szóval, mint látszik, nem kerülhettem el végleg itt e témát. Azért nem, mert annyira elszaporodtak a párkapcsolati témát boncolgató női vagy férfi, de pinanyaló blogok - fake agent-ek valójában, azaz, lelkileg férkőznek a pinához, másképp nem menne nekik - , hogy már zavar a sok hülyeség, amiket összeírogatnak, pontosabban inkább az zavar, hogy fel-feldobnak olyan kérdéseket időről időre, amelyeket elődeik sem válaszoltak meg, s maguk sem, akármennyit is írnak - csakhogy ez már túl régóta megy így, gyümölcstelenül. És itt az utolsó szón van a hangsúly. önmaguk miatt, önmagukért - nem egyébért. 

Ha beszóltam néhanap itt-ott, kommentben, vagy posztban, akkor elég hamar megkaptam mindig ugyanazon típus-önámításokat /védekezéseket válaszul: nem egyformák az emberek / nem lehet tudni / sok ember együttgondolkodása, vélemény nyilvánítása előbbre viheti a közöst / vagy miért zavarom fel az álló langyos pisit a közkedvelt biliben, mikor olyan kellemes / etc. Aham, meg egy nagy lófüttyöt. Ugyan, hogy vinné előbbre az élet bármelyik területét akárhány ember vélemény nyilvánítása, ha közülük mind körbe-körbe jár, öröklött, tanult vagy olvasott sablon gondolatok mentén, véletlenül sem vévén bátorságot felülvizsgálni mindazt, ami pont azért egyre szarabb, mert senki nem mer önállóan gondolkozni, elfogadván a valóság tapasztalatát és beismervén, hogy a hegy sosem fog Mohamedhez menni? A nagyon sajnos, hogy ez már 5 éve is így volt, nem hogy ma. De évtizedekkel ezelőtt is - mondanám, hogy nem azért, hogy elkeserítselek - pedig hát de, azért. Azóta csak degenerálódott az emberiség, azért. Elhülyült, mert el akart hülyülni. Meglett, az élet nem ellensége az emberi akaratnak, mint látható és tapasztalható.

Egy lényeges kérdésem van csupán: ugyan, hülyének lenni alapvető emberi jog, bárkinek, bármely nemzedékben, de tessék mondani, muszáj is élni ezzel a joggal? Mert csak addig jog, amíg mindenki magára vonatkozóan él vele - de onnantól, hogy leszármazott generációit rontja meg hülyeségével - és tök mindegy, milyen motivációból teszi, mivel magyarázza félre gyávaságát az életben -, nos, felelős a degenerációért.  Az emberiség degenerációjáért. Mindenki, aki ebben részt vett. Sajnos anyád is, meg ükanyád is. 

Nagyon szeretem a nőket. Tényleg. Nem támasztottam feltételeket, sem kivételeket velük szemben. Soha, semmikor. Csak azt, ami szükséges volna ahhoz, hogy férfihoz kapcsolódjanak ösztönös törekvéseik mentén. Ki érti vajon a szembenállás értelmi okait vajon - szerintem lazíts: Intim Torna Ilegál: Hipnotizőr Király. Asszem érteni fogod az élet valódi értelmét. Muszáj lesz, különben elveszel a rengetegben a saját hülyeséged okán. 

1 komment

Címkék: férfi szex valóság intim torna illegál iti mit gondol hipnozitőr király


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr817642486

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2016.02.27. 03:31:55

"Mert a férfi-nő kapcsolat az két egész ember kapcsolata, minden aspektusban - legalábbis az kéne, hogy legyen. Fej fej mellett, plusz lélek lélek mellett, vállvetve."
süti beállítások módosítása