HTML

Férfi blog

"Ahol mindenki ugyanúgy gondolkodik, ott senki nem gondolkodik nagyon." /Walter Lippmann/ Emberek vagyunk. A férfiak is. Gondolnak, éreznek, az autókon, nőkön kívül ezernyi más dologra is. Ennek szeretnék itt hangot adni.

Friss topikok

  • Hozzászólok: Szerencsetlen szomoru csalodott ember. Sosem lesz neked igazi szerelmed. Csak egy pina. Illatos. ... (2019.08.21. 19:18) Már csak a punci... - avagy, mi kell a férfinak?
  • legeslegujabbkor: Sajnos az emberiség csapong. Hol a hülyeség uralkodik, hol az ész kerekedik felül. Ne add fel (2019.07.11. 22:21) Nem is tudom, mit írjak...
  • Mr. Waszabi: Jézus! Most, így ennyi idő után újra olvasva tűnik fel, hogy legalább a felét n nem írtam meg akko... (2019.07.11. 19:36) Szemlélek
  • Mr. Waszabi: @Mia and me: ja, vagy úgy. Én kérek elnézést a Microsoft és a LinuxMint fejlesztői, illetve a Dell... (2019.07.03. 04:53) Isten demokrata
  • Mia and me (törölt): @desw: navégre valaki ezt is leírta hogy a 70-95 között születettekkel fizettetik ki az összes edd... (2019.03.07. 15:39) Nyugdíjpara

Linkblog

2013.04.25. 22:50 Mr. Waszabi

FIDESZ-maffia - Volna egy ajánlatom...

Sajnos, igen. Ezt így hívják magyarul. Maffia, amikor valaki, akinek lehetőségében áll hatalmánál fogva, hogy kényszerhelyzetbe hozza piaci versenytársait, megkeresi, azzal a szándékkal, hogy kisajátítsa a másik jól bejáratott üzletét. S ha a másik ellenáll, akkor nézhet a lukon, amikor felkopik az álla, vagy éppen véletlenül öngyulladás következtében leég az üzlete. Esetleg. Vagy, esetleg belemegy abba, hogy a saját üzletét strómanként vigye tovább, ugyanannyit dolgozva, ugyanott, csak a megkeresett hasznából egy műkörmös vagy igazgató is leszedi a sápot. Aki ugyan nem tudná üzemeltetni a trafikot, nem is akarná, csupán övé a koncessziós jog és ez lehetőséget teremt számára. Meg még ki tudja, mik lehetnek esetleg.

Szóval, ismerjük, miről van szó, nem újdonság, ez a lényeg. Sajnos, ezt a jelen kormány intézte, egészen pontosan Lázár János. Ebbe beleszólása sem ellenzéknek, sem a trafikosoknak nem volt. Legfeljebb a Continentalnak. Vagyis, ha rajta és Lázáron kívül senki nem tehetett semmit az ügyben, akkor jól behatárolható, kitől is maffiásodott el ez a trafik ügy röpke 2 nap alatt. Lázár Jánostól és a Continental-tól, ez nem kérdéses. A történéseknek alanya is kell hogy legyen, s jelen esetben másokat nem igen találunk, akár hogy is nézzük. Ez van, ha valaki nagyon kezében tart valamit. A felelősség is reá hárul, hisz olyan nem lehet felelős, aki ott se volt, vagy nem tudott belelógni a keze, mert nem hagyták egyesek. Ugyebár.

A tények beszélnek, a kutyák legfeljebb ugatnak. Ami történik, az a való. A többi csak mókusvakítás. Bizonyára lesznek magyarázatok, hogy miért hajlott a trafik-pályázat a földbérlet-pályázat tragikomikájába tökéletes szinkronnal, de ez nagyjából már senki nem érdekel. Esemény után vagyunk ugyanis. Érdemes gyűjteni az ilyen pontokat a jövő évi szavazáshoz. Biztos vagyok benne, hogy pár ezer trafikos felismeri Lázár nagy ívű nemzeti dohány tervében a saját érdekeit, vagy legalább azt, hogy ezzel az áldozatával hazáját szolgálta hosszabb távon. Vagy nem ismeri fel, hanem eléggé  nem vitatható módon hazaárulózni fog különböző tüntetéseken. Esetleg romlott cigarettával dobálja meg a nyilatkozó Lázár Jánost. Nos, nem tudnék ellene őszintén tiltakozni, ez a helyzet. A kormány, amely elárulja szavazóit, hazaáruló. Szerintem. Márpedig most itt ez történik, s nem először, ez is látható. 

2 komment

Címkék: fidesz maffia lázár újraelosztás trafiktörvény


A bejegyzés trackback címe:

https://ferfiblog.blog.hu/api/trackback/id/tr775247360

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

zala 2013.04.28. 09:01:28

Én még egy kicsit bízom abban, hogy jövőre választások lesznek, és nem szavazás, mint ahogy írod.

Mr. Waszabi 2013.04.28. 09:13:20

@zala: én se úgy értettem:)
süti beállítások módosítása